(Özel Haber) Bakan Binali Yıldırım Yolcuları Dinledi - Son Dakika
Güncel

(Özel Haber) Bakan Binali Yıldırım Yolcuları Dinledi

(Özel Haber) Bakan Binali Yıldırım Yolcuları Dinledi

ADIYAMAN (İHA) – Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, tarifeli uçakla İstanbul'dan Adıyaman'a giderken, uçakta yolcularla sohbet ederek, onların dilek ve temennilerini dinledi.

14.09.2013 14:20

ADIYAMAN (İHA) – Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, tarifeli uçakla İstanbul'dan Adıyaman'a giderken, uçakta yolcularla sohbet ederek, onların dilek ve temennilerini dinledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Adıyaman'da, havalimanı başta olmak üzere 222 tesisin açılışını yapacağı toplu açılış öncesi kente gelen Bakan Binali Yıldırım, uçakta yolcularla tek tek ilgilendi.

Yolcularla sohbet eden ve onların yapılan hizmetler hakkındaki görüş ve önerilerini dinleyen Yıldırım, küçük bir çocuğu da kucağına alarak sevdi.

Yıldırım, Başbakan Erdoğan'ın 222 adet tesisin açılışını yapacağını, bunların içerisinde Adıyaman havalimanı, okullar, öğrenci yurtları, hastaneler, spor salonları, TOKİ konutları, sağlık merkezi, yollar, köprülerin olduğunu söyledi.

Türkiye'deki farklı kültürlerin ve farklı kimliklerin bu ülkenin zenginliği olduğunu belirten Bakan Yıldırım, konuşa konuşa tüm sorunların giderileceğini vurguladı.

Bakan Yıldırım konuşmasını, "Vatandaşlar da bizi bulmuşlar yaşadıkları sorun varsa onları anlatıyorlar, memnuniyetlerini anlatıyorlar. Muhabbeti arttırdık. Bu particilik değil, insanlıktır. İnsanlık görevidir. Bunda kazanç var kayıp yok. Dostluklar konuşa konuşa gelişir. Sorun varsa giderilir. Birbirimizi sevmezsek, mesafe korsak, yüz çevirirsek bu ülkede barış da olmaz, her şey zora girer. Birçok farklı düşüncelerimiz olabilir. Bölgelerin farklı düşünceleri olabilir. Bunlar bizim zenginliğimizdir. Ayrıştıran değil, güçlendiren özelliklerdir. Ülkemizde farklı kültürler ve kimlikler var. Bu farklılıkları kaşımak ülkemize zarar getirir" diyerek sürdürdü.

Bakan Binali Yıldırım Adıyaman Havalimanı'na inişte; Vali Mahmut Demirtaş, AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, milletvekilleri Murtaza Yetiş, Mehmet Erdoğan, Salih Fırat, Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü, Jandarma Garnizon Komutanı Albay Yusuf Yalçın, Emniyet Müdürü Fikret Salmaner ile kamu kurum ve kuruluş temsilcileri tarafından karşılandı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel (Özel Haber) Bakan Binali Yıldırım Yolcuları Dinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement