Park Bosphorus Hotel İki Ödülün Sahibi Oldu - Son Dakika
Güncel

Park Bosphorus Hotel İki Ödülün Sahibi Oldu

Park Bosphorus Hotel İki Ödülün Sahibi Oldu

World Tourism Forum Kapsamında Dünya Turizm Ödülleri İstanbul'da Sahiplerini Buldu

06.05.2015 09:59  Güncelleme: 10:00

Dünya turizmine yön veren liderleri bu yıl ilk kez İstanbul'da ağırlayan World Tourism Forum, Dünya Turizm Ödülleri'ne de ev sahipliği yaptı. World Tourism Forum uluslararası değerlendirme komitesi tarafından 37 kategoride verilen ödüllerin sahiplerini bulduğu gecede Park Bosphorus Hotel "En İyi Çıkış Yapan Lüks Otel Markası" ve "En İyi Teras Restoranı" dallarında iki ayrı ödüle layık görüldü.

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı desteğiyle bu yıl ilk kez gerçekleşen World Tourism Forum'da, Avrupa, Rusya, Türki Cumhuriyetler ve Körfez Ülkeleri'nden gelen misafirlerin katılımıyla turizm sektörünün geleceği ele alındı. Katılımcıların yoğun ilgisiyle gerçekleşen forumun ardından World Tourism Forum Galasında dünya turizmcilerine 37 dalda Dünya Turizm Ödülleri verildi.

Ekranların sevilen yüzü Mesut Yar'ın sunuculuğunda ödüllerin sahiplerini bulduğu gecede İstanbul'un kalbi Taksim Gümüşsuyu'nda, tarihi Park Otel'in bulunduğu yerde yükselen Park Bosphorus Hotel, "En İyi Çıkış Yapan Lüks Otel Markası" ve "En İyi Teras Restoranı" dallarında verilen iki ayrı ödülün sahibi oldu.

"En İyi Çıkış Yapan Lüks Otel Markası" Park Bosphorus Hotel

Osmanlı Hariciye Konağı olarak da kullanılan, içinde tarihten günümüze barındırdığı misafirperverlik misyonunu üstlenerek 2013 yılından bu yana konukların ağırlayan Park Bosphorus Hotel, "En İyi Çıkış Yapan Lüks Otel Markası" ödülüne layık görüldü. Ödülü Park Bosphorus Hotel Genel Müdürü Sayın Bahri Şahin tüm otel çalışanları adına aldı.

IZAKA'ya En İyi Teras Restoranı Ödülü

Dünya mutfağından zengin örneklerin yanı sıra, Boğaz'ın eşsiz manzarası ve keyifli müzikler eşliğinde misafirlerine eşsiz deneyimler sunan IZAKA Restaurants, Dünya Turizm Ödülleri töreninde "En İyi Teras Restoranı" ödülünün sahibi oldu. Dört farklı lezzet mekanını bir noktada buluşturan IZAKA Restaurants'ın ödülünü ise ekip arkadaşları adına Izaka Restaurants Operasyonlar Koordinatörü Sayın Tarkan Artış aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Park Bosphorus Hotel İki Ödülün Sahibi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement