Pazarcılar Dernek Başkanı Başkan Selmanoğlu’nun Başımızın Üzerinde Yeri Var - Son Dakika
Güncel

Pazarcılar Dernek Başkanı Başkan Selmanoğlu’nun Başımızın Üzerinde Yeri Var

Pazarcılar Dernek Başkanı Başkan Selmanoğlu’nun Başımızın Üzerinde Yeri Var

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Bugün Salı Pazarına Bir Ziyaret Gerçekleştirdi Ve Pazarcı Esnafıyla Sohbet Etti.

18.01.2011 20:11  Güncelleme: 20:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ belediye başkanı süleyman selmanoğlu, pazarcıların yaşadıkları sıkıntıları yerinde görmek ve bu sıkıntıların çözümü konusunda kendilerine yardımcı olmak amacıyla bugün salı pazarına bir ziyaret gerçekleştirdi ve pazarcı esnafıyla sohbet etti.

Pazarcıların yoğun bir ilgi gösterdiği ve çeşitli ikramlarda bulunduğu gözlerden kaçmazken Pazarcılar Dernek Başkanı İbrahim Özdemir, Başkan Selmanoğlu'nun ziyaretinden dolayı son derece mutlu olduklarını ifade ederek "Başkan Selmanoğlu'nun her zaman başımızın üzerinde yeri var" açıklamasında bulundu.

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'na ziyarette Başkan Yardımcıları Cemil Çitfçi ve Necmettin Arslan ile Belediye Meclis üyeleri de eşlik ederken Başkan Selmanoğlu pazarcı esnafıyla bir süre sohbet ederek onların sıkıntılarını dinledi. Pazarcı esnafının Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'na çeşitli ikramlarda bulunduğu gözlerden kaçmazken, Başkan Selmanoğlu bu güzel ikramlardan dolayı teşekkür ederek sözlerine şöyle devam etti:

"Sağ olsunlar Elazığ'daki tüm esnaflarımız gibi pazarcı esnafımız da bizlere çeşitli ikramlarda bulunup bizleri sevgiyle saygıyla karşıladılar. Geçtiğimiz gün 10-15 dolayında pazarcı esnafımız beni ziyaret ederek sıkıntılarını bizlere ilettiler, bu sıkıntıları birlikte aşma noktasında bizlerde hep birlikte hareket edeceğiz ve bunu aşacağız.

Yine hemşerilerimiz de pazarlarda sebze ve meyvelerini seçme noktasında bazen sıkıntı yaşadıklarını bizlere iletmişlerdi bizlerde bu isteği pazarcılarımızın kendilerine ilettik. Bugün pazarcı esnafımızı yerinde ziyaret ettik onlarla birlikte olduk, zaman zaman da onları ziyaret etmeye devam edeceğiz"

Pazarcılar Dernek Başkanı İbrahim Özdemir de Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'nun ziyaretinin kendilerini son derece mutlu ettiğini ifade ederek sözlerine şöyle devam etti:

"Biz başkanımızı yanımızda görünce ondan güç alıyor ve çok mutlu oluyoruz. Sayın Başkanımızın her zaman için başımızın üzerinde yeri var. Bazen yaşadığımız olumsuzluklar oluyor ve bunları Başkanımıza ilettik, ben kendilerine kolaylıklar diliyor ve bize destek olduğu müddetçe her zaman kendisinin yanında olmaya devam edeceğimizi belirtiyor ve kendisine saygılar sunuyorum." Dedi

Öte yandan Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler kaldırım işgaline karşı dün gerçekleştirdiği operasyonlarına bugün de ara vermeden devam etti. Yapılan operasyonlar da tüm uyarılara rağmen kaldırım işgali yapmaya devam eden çok sayıda esnafa ceza-i işlem gerçekleştirilirken, denetimlerin artarak devam edeceği ve kaldırım işgali yapan esnaflara ceza-i yaptırım uygulanmaya devam edileceği belirtildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Pazarcılar Dernek Başkanı Başkan Selmanoğlu’nun Başımızın Üzerinde Yeri Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement