Pençe-Kilit Operasyonu'nda şehit olan Okan Meteöz'ün evindeki tabancası ve av tüfeği çalındı! Şüpheliler yakalandı - Son Dakika
Güncel

Pençe-Kilit Operasyonu'nda şehit olan Okan Meteöz'ün evindeki tabancası ve av tüfeği çalındı! Şüpheliler yakalandı

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olan, ve Mersin'in Tarsus ilçesinde toprağa verilen Astsubay Kıdemli Çavuş Okan Meteöz'ün evinden tabancası ile av tüfeğini çalındı. Polis ekiplerinin çalışması sonucu 4 hırsızlık şüphelisi yakalanırken şehidin emanetleri bulunup ailesine teslim edildi.

06.09.2022 19:09  Güncelleme: 10:42

Irak'ın kuzeyinde devam eden Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde 1 Eylül'de el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu kaldırıldığı hastanede şehit olan Astsubay Kıdemli Çavuş Okan Meteöz (30) 1 gün sonra memleketi Mersin'in Tarsus ilçesinin Hacıhamzalı Mahallesi'nde toprağa verildi. Hacıhamzalı Mahallesi'ndeki köy evlerinde taziyeleri kabul eden aile, 4 Eylül'de Tarsus'un Yeşilyurt Mahallesi'ndeki evlerine döndü.

EVE HIRSIZ GİRDİ

Evde bırakılan şehit Okan Meteöz'ün tabancası, 1 av tüfeği ve 2 cep telefonunun çalındığı fark edildi. Ailenin şikayeti üzerine Tarsus Emniyet Müdürlüğü geniş çaplı bir çalışma başlattı.

Irak şehidinin tabancasını çalan 4 şüpheli yakalandı

EMANETLERİ AİLEYE TESLİM EDİLDİ

Bölgede araştırma yapan ekipler, şüpheli buldukları 07 FLN 19 plakalı otomobili Fatih Mahallesi Demirkapı mevkisinde durdurdu. Otomobildeki 4 kişi gözaltına alınırken, yapılan aramada şehit Okan Meteöz'e ait tabanca, tüfek ve cep telefonları ele geçirildi. Şehidin emanetleri ailesine teslim edildi.

Irak şehidinin tabancasını çalan 4 şüpheli yakalandı

2 KİŞİ TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden hakkında 39 suç dosyası olan U.P. (26) ve 7 suç dosyası bulunan E.B. (20) çıkartıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı, 2 şüpheli de adli kontrolle serbest bırakıldı.

Pençe-Kilit Operasyonu\'nda şehit olan Okan Meteöz\'ün evindeki tabancası ve av tüfeği çalındı! Şüpheliler yakalandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Pençe-Kilit Operasyonu'nda şehit olan Okan Meteöz'ün evindeki tabancası ve av tüfeği çalındı! Şüpheliler yakalandı - Son Dakika


Advertisement