Polisan Boya Satış Noktalarını Modernize Ediyor - Son Dakika
Güncel

Polisan Boya Satış Noktalarını Modernize Ediyor

Polisan Boya Satış Noktalarını Modernize Ediyor

Antalya'daki Üçüncü "Polisan Shop" Noktası, Büyükşehir Belediye Başkanı Ve Polisan Boya AŞ Yönetimi'nin De Katıldığı Bir Törenle Hizmet Vermeye Başladı.

21.02.2011 22:18  Güncelleme: 22:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Polisan Boya'nın, bayilerinin işlerini geliştirmelerine destek sağlamak ve geleceklerini planlamalarına yardımcı olmak amacıyla yaklaşık 3 yıl önce başlattığı "Polisan Shop" konseptine yeni bir mağaza daha eklendi.

Antalya'da, Boyat Boya işbirliğiyle hizmete giren "Polisan Shop" açılışına Antalya Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Polisan Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Bitlis ve Polisan CEO'su Erol Mizrahi katıldı.

3 yıl içinde Türkiye genelinde 200'ü aşkın bayi, "Polisan Shop" olmak için gerekli kriterlere uygunluğunu sağlayarak cirolarını katladı.

Polisan Boya AŞ, nalbur ve boya perakendeciliği ya da uygulamacı bayiliğini yapan müşterilerinin dükkanlarını tanımlanmış standartlara göre düzenleyerek, bu satış noktalarının daha rahat ve keyifli alışveriş yapılabilecek bir yapıya kavuşturmayı hedefliyor.

Polisan Shop noktalarını tüketici odaklı teşhir ögeleri ile donatarak dekorasyonun önemli bir parçası olan duvarlarda özgün ve farklı çözümler sunmayı amaçlıyor.

Son yıllarda artan tüketici bilinci sayesinde boyacıların olduğu kadar evini boyatacak nihai tüketicilerin de boya alımı için alışveriş noktalarını ziyaret ettiğini belirten Polisan yetkilileri, bu trendin önümüzdeki yıllarda giderek ivme kazanacağını ön görüyor. Boya sektöründe bu seviyede yaygın ve standart içerikte Türkiye'nin tek "konsept mağazacılık" örneği olan Polisan Shop yatırımları önümüzdeki dönemde hızla devam edecektir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Polisan Boya Satış Noktalarını Modernize Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement