Sağlık Bakanı Yardımcısı Öğütken, Gazetecilerin Sorularını Cevapladı - Son Dakika
Güncel

Sağlık Bakanı Yardımcısı Öğütken, Gazetecilerin Sorularını Cevapladı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Sağlık Bakanı Yardımcısı Ahmet Baha Öğütken'in açıklamaları Beyoğlu'ndaki terör saldırısı Saldırıda yaralanan 7'si ağır 36 kişinin tedavileri devam ediyor Sağlık Bakan Yardımcısı Öğütken ve Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Gümüş, yaralıları tedavi gördükleri hastanelerde ziyaret etti Beyoğlu İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısında yaralanan 7'si ağır 36 kişinin tedavileri çeşitli hastanelerde sürüyor.

19.03.2016 17:38

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Sağlık Bakanı Yardımcısı Ahmet Baha Öğütken'in açıklamaları Beyoğlu'ndaki terör saldırısı

Saldırıda yaralanan 7'si ağır 36 kişinin tedavileri devam ediyor

Sağlık Bakan Yardımcısı Öğütken ve Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Gümüş, yaralıları tedavi gördükleri hastanelerde ziyaret etti

Beyoğlu İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısında yaralanan 7'si ağır 36 kişinin tedavileri çeşitli hastanelerde sürüyor.

İstiklal Caddesi'nde Beyoğlu Kaymakamlığı önünde canlı bomba saldırısının ardından yaralananlar, çevre hastanelere kaldırıldı. Yaralıların 17'si Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, 7'si Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, 2'si İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesinde, 1'i Samatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, 3'ü Gaziosmanpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, 3'ü Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, 2'si İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Hastanesinde, 1'i Eyüp Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Yaralılardan 12'sinin yabancı uyruklu olduğu öğrenildi.

Sağlık Bakanı Yardımcısı Ahmet Baha Öğütken, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine gelerek, yaralıların durumu hakkında bilgi aldı.

Öğütken, hastaneden ayrılırken gazetecilere yaptığı açıklamada, "Tüm milletimize geçmiş olsun. Haseki'deki arkadaşları ziyaret ettik. Çok şükür iyi durumdalar. Gerekli müdahaleler yapıldı. Şu anda iyileşmelerini bekliyoruz." diye konuştu.

Saldırının ardından hastaneye kaldırılan İsrail uyruklu bir yaralının müdahalelere rağmen kurtarılamadığını belirten Öğütken, "Baş sağlığı diliyoruz. Terör, terör, terör." dedi.

Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Eyüp Gümüş de Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki yaralıları ziyaret etti.

Başaran ailesinin durumu iyi

Bu arada, yaralılar arasındaki Çilem Başaran ile 2,5 yaşındaki kızı Asya ve 7 yaşındaki kızı Elçin Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, baba Turgut Başaran da Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi görüyor.

Hastanede bekleyen Başaran ailesinin yakınları, ameliyat edilen Asya ile kardeşi, anne ve babasının durumlarının iyi olduğunu belirtti.

Başaran ailesinin gezmek için Adana'dan İstanbul'a geldiği öğrenildi.

Sağlık Bakanı Yardımcısı Öğütken, Gazetecilerin Sorularını Cevapladı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sağlık Bakanı Yardımcısı Öğütken, Gazetecilerin Sorularını Cevapladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement