Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Ahmet Bahadır, 'Yılın Kareleri' oylamasına katıldı - Son Dakika
Güncel

Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Ahmet Bahadır, 'Yılın Kareleri' oylamasına katıldı

Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Ahmet Bahadır, \'Yılın Kareleri\' oylamasına katıldı

Tuğamiral Ahmet Bahadır, Anadolu Ajansı'nın (AA) 2023'e damga vuran olaylara ait fotoğrafların yer aldığı 'Yılın Kareleri' oylamasına katıldı. Bahadır, 5 kategoride oylamaya sunulan 147 fotoğrafı inceledi ve 'Deprem: Umut' ve 'Gazze: Kanıt' kategorilerindeki fotoğraflara oy verdi. Ayrıca, 'Çevre-Yaşam', 'Haber' ve 'Spor' kategorilerindeki diğer fotoğrafları da oyladı.

05.01.2024 15:51

Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Ahmet Bahadır, Anadolu Ajansının (AA) gözünden 2023'e damga vuran olaylara ait fotoğrafların yer aldığı "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı.

Bahadır, makamında, AA foto muhabirleri ile muhabirlerinin yurt içi ve dışında çektiği, 5 kategoride oylamaya sunulan 147 fotoğrafı inceledi.

" Deprem: Umut" adıyla oylamaya sunulan seçkiden Murat Şengül'ün "Hoş geldin" karesine oy veren Bahadır, " Gazze: Kanıt" kategorisinde ise Mustafa Hassona'nın "Tarifsiz" fotoğrafını seçti.

Bahadır, "Çevre-Yaşam"da İsa Terli'nin "Boğazın şahitliği", "Haber"de Murat Kula'nın " Filistin'e destek", "Spor"da ise Dursun Aydemir'in "Dünyanın sultanları" adlı karelerini oyladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Ahmet Bahadır, 'Yılın Kareleri' oylamasına katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement