Samsun'da 2 kişiyi silahla yaralayan zanlı, pidecide içtiği ayran sayesinde yakalandı - Son Dakika
Güncel

Samsun'da 2 kişiyi silahla yaralayan zanlı, pidecide içtiği ayran sayesinde yakalandı

Samsun'un İlkadım ilçesinde meydana gelen olayda 2 kişiyi silahla yaraladıktan sonra kayıplara karışan zanlı, olaydan sonra gittiği pide salonunda içtiği ayran kutusundan alınan parmak iziyle yakalandı. Durakta bulunan zanlı tutuklandı.

24.12.2022 09:56  Güncelleme: 12:28

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ekipleri, 19 Aralık'ta Kadıköy Mahallesi Osmaniye Caddesi'nde kahvehane sahibi S.H. ve A.Y.'nin silahla yaralanmasıyla ilgili çalışma başlattı.

PİDECİDE İÇTİĞİ AYRAN ELE VERDİ

Teknik ve fiziki çalışma yürüten ekipler, yaralama olayını gerçekleştiren zanlının Osmaniye Caddesi'nde pide salonuna girdiğini, burada yemek yedikten sonra 100. Yıl Bulvarı istikametine gittiğini tespit etti. Pide salonunda içtiği ayranın kutusunun incelenip parmak izinden şüpheli S.C.K'yi (16) belirleyen ekipler, zanlıyı Denizevleri Mahallesi Denizevleri Tramvay Durağı'nda yakaladı.

ÖNCE YANLIŞ KİŞİYİ VURMUŞLAR

Zanlı, emniyetteki ifadesinde, her iki olayı da arkadaşı E.S'nin azmettirdiğini, olay günü sabah saatlerinde S.H'nin ikametinin önüne geldiklerini, bir süre burada beklediklerini, binadan çıkan A.Y'yi silahla yaralayıp kaçtıklarını ve sanayiye gittikten sonra yanlış kişiyi vurduklarını fark ettiklerini söyledi.

PUSU KURUP TEKRAR HAREKETE GEÇMİŞLER

Daha sonra S.H'nin çay ocağına giderek 4-5 saat yalnız kalmasını beklediklerini anlatan S.C.K, çay ocağını kapatıp giderken ara sokağa giren S.H'nin arkasından 2 el ateş ettiğini, yüzünü cerrahi maske ile kapatıp kapüşonlu giysi giyerek yaralının durumunu uzaktan izlediğini kaydetti.

TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. E.S'nin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Samsun\'da 2 kişiyi silahla yaralayan zanlı, pidecide içtiği ayran sayesinde yakalandı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Samsun'da 2 kişiyi silahla yaralayan zanlı, pidecide içtiği ayran sayesinde yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Mehmet Aydın: ...kriminal bir çalışmayı bu şekilde haber konusu yapan Polis kardeşlerimiz bindiğiniz dalı kesiyorsunuz benzeri durumda suçluya adeta yol gösteriyor bu haber 8 1 Yanıtla
  • Şenol Mirza: Tüm ayranlardan parmak izimialindi 0 0 Yanıtla

Advertisement