4'ü doktor 18 kişi yüz kızartıcı suçtan gözaltında - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

4'ü doktor 18 kişi yüz kızartıcı suçtan gözaltında

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
 Güncelleme: 

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde bazı doktorların hastalardan ve medikal firmalardan rüşvet aldığı iddiasıyla düzenlenen operasyonda 4'ü doktor 18 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler, medikal firmalar aracılığıyla ya da doğrudan hastalardan rüşvet almakla suçlanıyor.

Samsun’da Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne yönelik yürütülen rüşvet soruşturmasında dikkat çeken bir operasyon gerçekleştirildi. Operasyonda aralarında doktorların da bulunduğu 18 kişi gözaltına alındı.

EŞ ZAMANLI OPERASYON DÜZENLENDİ

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde üniversite hastanesinde görev yapan bazı doktorlarla ilgili çalışma başlattı.

4'ü doktor 18 kişi yüz kızartıcı suçtan gözaltında

Yapılan incelemelerde bazı doktorların medikal firmalar aracılığıyla ya da doğrudan hastalardan rüşvet aldığı iddia edildi. Elde edilen bulguların ardından polis ekipleri sabah saatlerinde eş zamanlı operasyon düzenledi.

4'ü doktor 18 kişi yüz kızartıcı suçtan gözaltında

4 DOKTOR GÖZALTINDA

Operasyonda doktorlar İ.K., Ü.B., M.G.Ö. ve H.S.C.’nin de aralarında bulunduğu 18 şüpheli gözaltına alındı.

Şüpheliler hakkında “Rüşvet”, “Nitelikli Dolandırıcılık” ve “Kamu hizmetlerinden yararlanma hakkının engellenmesi” suçlamalarıyla işlem başlatıldığı öğrenildi.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürerken, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

4'ü doktor 18 kişi yüz kızartıcı suçtan gözaltında
Kaynak: DHA

Sizin düşünceleriniz neler ?

1000

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.