Şehit Astsubay Mustafa Gevrek'in Baba Evi - Son Dakika
Güncel

Şehit Astsubay Mustafa Gevrek'in Baba Evi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: Şehit askerin evine acı haberin verilmesi Şehidin baba evine Türk Bayrağı asılması Şehidin yakınlarının ağlaması Hakkari'deki terör saldırısıTerör örgütü PKK mensuplarının yola döşediği el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit düşen jandarma astsubay Mustafa Gevrek'in Kırşehir'deki baba evi, acı haberin ardından yasa büründü Ankara'ya tayini çıkan Gevrek'in gittiği son görevinde şehit olduğu belirtildiHakkari'de terör örgütü PKK mensuplarının yola tuzakladığı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit düşen jandarma astsubay Mustafa Gevrek'in (24) Kırşehir'deki baba evine acı haber ulaştı.

24.06.2016 15:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Şehit askerin evine acı haberin verilmesi

Şehidin baba evine Türk Bayrağı asılması

Şehidin yakınlarının ağlaması

Hakkari'deki terör saldırısı

Terör örgütü PKK mensuplarının yola döşediği el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit düşen jandarma astsubay Mustafa Gevrek'in Kırşehir'deki baba evi, acı haberin ardından yasa büründü

Ankara'ya tayini çıkan Gevrek'in gittiği son görevinde şehit olduğu belirtildi

Hakkari'de terör örgütü PKK mensuplarının yola tuzakladığı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit düşen jandarma astsubay Mustafa Gevrek'in (24) Kırşehir'deki baba evine acı haber ulaştı.

Astsubay Gevrek'in şehadet haberi, Ahi Evran Mahallesindeki evlerinde babası Hasan ve annesi Bahtıgül Gevrek'e verildi. Acı haberin ulaşmasının ardından şehidin evinin bulunduğu apartmana Türk bayrakları asıldı.

Şehit Gevrek'in resmi nikah kıydığı ve ağustos ayında düğün yapmayı planladığı Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hemşire olarak görev yapan eşi Tansu Yılmaz Gevrek de haberi alır almaz babaevine geldi.

Tayini Ankara'ya çıkmıştı, son görevinde şehit oldu

Şehit Gevrek'in 2012 yılında Ankara Jandarma Astsubay Meslek Yüksekokulu'ndan mezun olduktan sonra ilk görev yeri olan Sinop'a gittiği ve iki yıl sonra da Hakkari Çukurca'da görev yapmaya başladığı öğrenildi. Yakınları, tayini Ankara'ya çıkan Gevrek'in Kırşehir'e gelerek düğün yapıp sonra da Ankara'ya gitmeyi planladığını ancak gittiği son görevinde şehit olduğunu aktardı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şehit Astsubay Mustafa Gevrek'in Baba Evi - Son Dakika


Advertisement