Şehit Erin Cenazesi Memleketine Gönderildi - Son Dakika
Güncel

Şehit Erin Cenazesi Memleketine Gönderildi

Şehit Erin Cenazesi Memleketine Gönderildi

Askeri aracın devrilmesi sonucu yaralanıp, sevk edildiği Ankara GATA'da şehit olan Jandarma Er'in cenazesi, Samsun Çarşamba Havalimanı'na getirildi.

04.07.2013 15:26  Güncelleme: 16:12

Van'ın Çitören Köyü'nde geçen Mayıs ayında askeri aracın devrilmesi sonucu yaralanan, sevk edildiği Ankara GATA'da şehit olan Jandarma Er Engin Şahin'in cenazesi, askeri uçakla Samsun Çarşamba Havalimanı'na getirildi. Burada yapılan tören ardından Şehit Jandarma Er Şahin'in Türk Bayrağı'na sarılı tabutu, memleketi Sinop'un Durağan İlçesi'ne gönderildi.

Van'ın Çitören Köyü'nde Mayıs ayında devriye görevi yapan askeri aracın devrilmesi sonucu yaralanan ve GATA'ya sevk edilen Jandarma Er Engin Şahin, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şehit Jandarma Er Engin Şahin'in cenazesi, askeri uçakla Samsun Çarşamba Havalimanı'na getirildi. Burada yapılan askeri törenin ardından Şehit Jandarma Er Engin Şahin'in Türk Bayrağı'na sarılı tabutu, Canik Belediyesi'ne ait soğutuculu cenaze aracına konulduktan sonra memleketi Sinop'un Durağan İlçesi'ne götürüldü.

Şehit Jandarma Er Engin Şahin'in tabutu ile birlikte aynı uçakta Samsun'a gelen anne Hasibe Şahin ve baba İsmail Şahin, gözyaşlarına hakim olamadı. Oldukça bitkin görünen Hasibe ve İsmail Şahin, yakınlarının yardımları ile güçlükle ayakta durabildi. Anne Hasibe Şahin, baba İsmail Şahin ve Şehit Jandarma Er Engin Şahin'in yakınları özel bir araçla cenaze aracının peşinden memleketlerine gitti. Yapılan törene Samsun Vali Yardımcısı Osman Nuri Çobanoğlu, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Göktan, İl Emniyet Müdür Vekili Erol İpek ve çok sayıda askeri personel katıldı. Şehit Jandarma Er Engin Şahin'in cenazesi, yarın Sinop'un Durağan İlçesi'nde, yarın, Cuma Namazı'nın ardından, Cenaze Namazı sonrası, Alpuğan Köyü'nde defnedilmesi bekleniyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şehit Erin Cenazesi Memleketine Gönderildi - Son Dakika


Advertisement