Şehit Yakup Kurt'un Cenazesi Havaalanı'nda Karşılandı - Amasya - Son Dakika
Güncel

Şehit Yakup Kurt'un Cenazesi Havaalanı'nda Karşılandı - Amasya

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Şehit yakınlarının havalimanındaki bekleyişi Uçağın gelişi Şehit cenazesinin cenaze aracına konulması -Saldırıda şehit olan polis memuru Yakup Kurt'un cenazesi Merzifon Havaalanı'ndan alınarak Samsun'un Havza ilçesine getirildi SAMSUN/ Van'da, terör örgütü PKK mensuplarının el yapımı patlayıcıyla gerçekleştirdiği saldırıda şehit olan polis memuru Yakup Kurt'un cenazesi askeri uçakla Merzifon Havaalanı'na getirildi.

31.05.2016 03:15

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Şehit yakınlarının havalimanındaki bekleyişi

Uçağın gelişi

Şehit cenazesinin cenaze aracına konulması -Saldırıda şehit olan polis memuru Yakup Kurt'un cenazesi Merzifon Havaalanı'ndan alınarak Samsun'un Havza ilçesine getirildi

SAMSUN/ Van'da, terör örgütü PKK mensuplarının el yapımı patlayıcıyla gerçekleştirdiği saldırıda şehit olan polis memuru Yakup Kurt'un cenazesi askeri uçakla Merzifon Havaalanı'na getirildi.

Eşi Pembe, kızları Beyza ve Elif Liva, oğlu Muhammed Furkan Kurt ile getirilen şehidin cenazesi burada annesi Hayriye, babası Naci Kurt ile yakınları ve Merzifon Kaymakamı Ozan Balcı, Havza Kaymakamı Alper Tanrısever, CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, 5. Ana Jet Üs Komutanı Tuğgeneral Cengiz Karacabey, Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz ve Amasya İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay tarafından karşılandı.

Daha sonra karayoluyla Samsun'un Havza ilçesine götürülen şehidin cenazesinin, yarın kentte düzenlenecek törenin ardından toprağa verileceği öğrenildi.

Van'ın İpekyolu ilçesi Hacıbekir Mahallesi'nde teröristlerce yola yerleştirilen el yapımı patlayıcının polis aracının geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu 2 polis şehit olmuş, 1 polis yaralanmıştı.

Şehit Yakup Kurt\'un Cenazesi Havaalanı\'nda Karşılandı - Amasya
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şehit Yakup Kurt'un Cenazesi Havaalanı'nda Karşılandı - Amasya - Son Dakika


Advertisement