Selahattin Demirtaş'ın Evine Polis Narkotik Baskını Yapmış - Son Dakika
Güncel

Selahattin Demirtaş'ın Evine Polis Narkotik Baskını Yapmış

Selahattin Demirtaş\'ın Evine Polis Narkotik Baskını Yapmış

Narkotik timleri aradıkları uyuşturucu kaçakçısının adresini karıştırıp Selahattin Demirtaş'ın evine baskın yaptı. Olayla ilgili bir polis memuru açığa alındı.

12.05.2015 13:19  Güncelleme: 13:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'da yaşanan bir arama skandalı Ankara'da gündeme bomba gibi düştü.Sözcü gazetesinden Kamil Elibol'un haberine göre, narkotik timleri aradıkları uyuşturucu kaçakçısının adresini karıştırıp HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın evine baskın yaptı. Yanlışlık anlaşılınca ekipler kapıdan geri döndü. Olayla ilgili soruşturma açıldı ve 155 Haber Merkezinde görevli bir polis memuru açığa alındı.

Bugüne kadar gizlenen olay 9 Mayıs 2015 gecesi yaşandı. Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü KOM Şubesi'ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Bürosu ekipleri, esrar ticareti yapan bir şebekeyi takibe aldı. Teşekkül halinde uyuşturucu madde kaçakçılığı ve ticareti yapan suç örgütünün aranan bir üyesinin Diclekent semtindeki evi belirlendi.

OLAY SIRASINDA DEMİRTAŞ EVDE YOKTU

Bu kişiyi yakalamak üzere harekete geçen polisin elindeki adres yanlış çıktı. Narkotik ekibi HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın kapısını çaldı. Kapıyı açan Demirtaş'ın yakınları, evin aranan kişiye ait değil Demirtaş'a ait olduğunu söyledi. Yaptıkları hatayı fark eden polisler evden ayrıldı.

Olay sırasında Selahattin Demirtaş'ın Diyarbakır'da olmadığı belirlenirken, Valilik ve Emniyet Müdürlüğü idari soruşturma başlattı. Fatura ise Narkotik ekibi yerine Haber Merkezi'nde görevli bir polis memuruna kesildi. 155′de görev yapan polis memuru Narkotik Büro ekibine "yanlış ev adresi" bildirdiği gerekçesiyle açığa alındı. Emniyet Genel Müdürlüğü, bir Polis Başmüfettişini soruşturma için Diyarbakır'a gönderdi. Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy'un olayla ilgili İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk'e bilgi verdiği de öğrenildi.

Kaynak: Sözcü/Kamil Elibol

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Selahattin Demirtaş'ın Evine Polis Narkotik Baskını Yapmış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (82)

  • BiNGöLLü 12: Büyük Lider SELAHATTİN DEMİRTAŞ... 51 15 Yanıtla
  • Şerif: Doğrudur yanlışlık değildir 17 42 Yanıtla
  • yozgat: ordadır la iyi baksaydınız ermeninin evine 10 44 Yanıtla
  • CAN: SELO BAŞKANIM YALVARIRIM BU İŞİ KURCALA İYİCE ARAŞTIR KİMLER ÇIKACAK İŞİN İÇİNDEN GÖRELİM SANA KİMSE YAMUK YAPAMAZ BAŞKANIM SANA HAYRANIZ ÇOK YAŞA BAŞKANIM ALLAHA EMANET OL 47 4 Yanıtla
  • ahada ortada: valla adamm 10 numara 5 yıldızlı bir liderdir bence 44 5 Yanıtla
  • Tünceli: Selatin demirtaş akpnin korkolu rüyası olmuş oylar hdp ye. Bunun Dönüşü yok. 42 7 Yanıtla
  • HAKAN: HDPLİLERİN İŞİ GÜCÜ YOK BÜTÜN GÜN BU SAYFALARDA GÖREVLENDİRİLMİŞLER 7 42 Yanıtla
  • Türk: En büyük kaçakcı lider demirtas ne yanlısı 6 43 Yanıtla
  • ez u ez: bu tür haberler dermitaşı yıpratmak için ama gümbür gümbür bütün barajları yıkmaya geliyor 28 8 Yanıtla
  • bilale yapilsaydi 5000 polis isten atilirdi: akli sira selahattin baskani korkumaya calisiyorlar, , zavalli ezik korkak polisler, , bu hareketlerinizle sadece size olan nefretimizi cogaltiyorsunuz, , siz kimsiniz?? erkekseniz kaski cikar jopu silahi birakip gelin görün anyayi konyayi 34 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement