Sendikal Güç Birliği Platformu Emek Haftası Takvimini Açıkladı - Son Dakika
Güncel

Sendikal Güç Birliği Platformu Emek Haftası Takvimini Açıkladı

Sendikal Güç Birliği Platformu Emek Haftası Takvimini Açıkladı

Sendikal Güç Birliği Platformu, 25 Nisan ile 1 Mayıs arasını Emek Haftası olarak ilan ederek çeşitli etkinliklerle kutlamalara hazırlık yapacağını açıkladıSendikal Güç Birliği Platformu, 25 Nisan ile 1 Mayıs arasını Emek Haftası olarak ilan...

21.04.2012 13:51

Sendikal Güç Birliği Platformu, 25 Nisan ile 1 Mayıs arasını Emek Haftası olarak ilan ederek çeşitli etkinliklerle kutlamalara hazırlık yapacağını açıkladıSendikal Güç Birliği Platformu, 25 Nisan ile 1 Mayıs arasını Emek Haftası olarak ilan ederek çeşitli etkinliklerle kutlamalara hazırlık yapacağını açıkladı.

Platform dönem sözcülüğünden yapılan açıklamada hafta boyunca İstanbul'un çeşitli ilçelerinde işçi geçişlerinin yoğun olduğu noktalarda standlar açılarak, sokak çalgıcıları eşliğinde 1 Mayıs'a çağrı yapılacağı kaydedildi. Taksim'deki kutlamalara çağrı için ilan ve broşürlerin işçilere ve halka dağıtılacağını belirten Platform, gerekli izinlerin alınması için başvurunun da yapıldığını açıkladı.

-SENDİKAL GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORMU EMEK HAFTASI TAKVİMİNİ AÇIKLADI-

Etkinlik takvimi, 25 Nisan Çarşamba günü Mecidiyeköy metro girişinde açılacak stand ile başlayacak, ertesi gün ise Güç Birliği Kadın Koordinasyonu tarafından Galatasaray Lisesi önünden Taksim'e yürüyüş ile devam edileceği açıklandı. 30 Nisan'da Taksim'de açılacak olan stand ile sona erecek Emek Haftası etkinlik takvimi şöyle:

"-25 Nisan 2012 Çarşamba günü Mecidiyeköy metro girişinde stand açılacak

-26 nisan 2012 Perşembe günü, Galatasaray Lisesi önünde Kadın Koordinasyonu toplanarak Taksim'e kadar 1 Mayıs'a çağrı yürüyüşü yapacak.

-27 Nisan Cuma günü Avcılar metrobüs çıkışında ve Kartal meydanında stand açılacak.

-28 Nisan Cumartesi günü Kadıköy İskele meydanında, Bakırköy meydanında stand açılacak.

-30 Nisan 2012 pazartesi günü Taksim meydanında stand açılacak." - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Sendikal Güç Birliği Platformu Emek Haftası Takvimini Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement