Senfoni'de Keman Ve Viyolonsel Notaları - Son Dakika
Son Dakika Logo

Senfoni'de Keman Ve Viyolonsel Notaları

31.03.2018 12:01

Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası'nın bu haftaki konukları keman sanatçısı Elisabeth Kropfıtsch ve viyolonsel sanatçısı Stefan Kropfıtsch oldu.

Pet Holding'in katkılarıyla düzenlenen konserde keman ve viyolonsel notaları Eskişehirli sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Kurulduğu günden bugüne Türkiye'de büyük bir üne kavuşan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası'nın bu haftaki konuk sanatçıları Stefan Kropfıtsch ve Elisabeth Kropfıtsch oldu. Ender Sakpınar'ın orkestra şefliğini yaptığı konserde konuk sanatçılar Eskişehirlilere müzik ziyafeti verdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Cemal Okan Yüksel, konuk sanatçıları sahnede tebrik ederek çiçek verdiler. J. Brahms ve D. Shostakovıch'in eserlerini başarı ile seslendiren konuk sanatçılar ile senfoni orkestrası konser sonunda dakikalarca alkışlandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Senfoni'de Keman Ve Viyolonsel Notaları - Son Dakika


Advertisement