Serhat Orhan Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Serhat Orhan Seçim Sonuçları

Serhat Orhan Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde BBP Manisa Turgutlu belediye başkan adayı olan Serhat Orhan isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:15

31 Mart seçimlerinde BBP Manisa Turgutlu belediye başkan adayı olan Serhat Orhan isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Manisa Turgutlu ilçesinde toplam 6 aday ile yarışan Serhat Orhan isimli BBP adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde BBP Manisa Turgutlu adayı Serhat Orhan kimdir? BBP Manisa Turgutlu adayı Serhat Orhan yüzde kaç oy aldı?

Serhat Orhan Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde BBP Manisa Turgutlu belediye başkan adayı olarak gösterilen Serhat Orhan Turgutlu ilçesinde % 23,15 oranında oy almıştır. Turgutlu ilçesinde % 23,15 oranında oy olan Serhat Orhan adlı BBP adayı toplamda 22.944 adet oy sayısına ulaştı.

Serhat Orhan Kimdir?

Serhat Orhan Seçim Sonuçları

Mustafa Serhat Orhan, 1963 yılındaTurgutlu'da doğdu. M. Serhat Orhan ilk ve orta öğrenimini Turgutlu'da tamamladıktan sonra İzmir Atatürk Lisesine başlamış, son sınıfta Turgutlu'ya
gelerek lise öğrenimini burada tamamlamıştır. Dokuz Eylül Universitesindeki öğrenimini üçüncü sınıfta bırakarak ticaret hayatına atılan Orhan, 1995 yılında kurduğu ORKA isimli şirketi ile başarı kazanmıştır. Evli ve iki çocuk sahibi olan M. Serhat Orhan, 2004 ve 2014 yıllarında iki dönem Turgutlu Belediye Başkanlığı yapmıştır.

Manisa Turgutlu ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Serhat Orhan Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement