Bir Kadın Cinayeti Daha! Sevgilisini Otomobiliyle Ezerek Öldürdü - Son Dakika
Güncel

Bir Kadın Cinayeti Daha! Sevgilisini Otomobiliyle Ezerek Öldürdü

Bir Kadın Cinayeti Daha! Sevgilisini Otomobiliyle Ezerek Öldürdü

Türkiye bir kadın cinayetiyle daha sarsıldı. Antalya'da birlikte eğlendiği kız kardeşleri kendi evine götürmek isteyen zanlı, sevgilisini arabadan attı; kafasını ezdi ve kaçtı.

19.02.2015 20:03  Güncelleme: 08:49

Mersin ve İstanbul'da işlenen Özgecan Aslan ve Kübra K. cinayetlerinden sonra bir ölüm haberi de Antalya'dan geldi. Antalya'da birlikte eğlendiği kızkardeşleri evlerine bırakmak yerine kendi evine götürmek isteyen zanlı, kardeşlerden birini feci şekilde ezerek ölümüne sebep oldu.

BİR KADIN CİNAYETİ DAHA!

Antalya'da, park halindeki otomobilde sevgilisi 29 yaşındaki Şahin K. ile tartışan 23 yaşındaki Hüsne Aslan, araçtan inip gitmek istedi. Sinirlenen Şahin K. aracı aniden hareket ettirince Hüsne Aslan da atladı. Aracın arka tekeri başının üzerinden geçen Hüsne Aslan olay yerinde yaşamını yitirdi.

BİRLİKTE EĞLENDİLER

İddiaya göre; Şahin K. ile bir avukatlık bürosunda sekreterlik yapan sevgilisi Hüsne Aslan, dün gece bir barda birlikte eğlendi. Bardan çıkan iki sevgili, 07 EFK 015 plakalı otomobille seyir halindeyken tartışmaya başladı. Saat 01.30 sıralarında Muratpaşa İlçesi Üçgen Mahallesi Tonguç Caddesi üzerinde duran otomobilden inen Şahin K. ve Hüsne Aslan, marketten alışveriş yaptı.

BAŞINI EZİP GEÇTİ

Otomobile bindikten sonra da aralarında tartışmaya devam eden ikiliden Hüsne Aslan araçtan inmek için kapıyı açarken, sürücü koltuğunda bulunan sevgilisi Şahin K. aracı çalıştırıp hareket ettirdi. Bu sırada Aslan, seyir halindeki otomobilden atladı. Olayda, aracın arka tekeri Aslan'ın başının üzerinden geçti. Hüsne Aslan, olay yerinde yaşamını yitirdi. Aslan'ın cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

BİRKAÇ SOKAK ÖTEDE YAKALANDI

Kazanın ardından olay yerinde durmayıp kaçan Şahin K., birkaç sokak ötede yakalanarak gözaltına alındı. Polis merkezinde ifadesi alınan Şahin K., çıkarıldığı mahkemece 'ölüme sebebiyet vermek' suçundan tutuklandı.

CENAZESİ OSMANİYE'DE DEFNEDİLECEK

Antalya'da kavga ettiği sevgilisi Şahin K.'nın otomobili hareket ettirmesiyle aracın altında kalarak ezilen Hüsne Aslan'ın cenazesi, Adli Tıp Kurumu morgundaki otopsinin ardından ailesi tarafından alındı. Genç kızın cenazesi yarın öğle namazının ardından memleketi Osmaniye'de toprağa verilecek.

"BİZİ EVİNE GÖTÜRMEK İSTEDİ"

Genç kızın ölümüyle ilgili ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı. İkilinin tartışması sırasında Hüsne Aslan'ın kız kardeşi Cennet Aslan'ın da bulunduğu, Şahin K.'nın genç kızı darp etmesi üzerine yardım istemek için araçtan indiği ortaya çıktı. Poliste ifade veren Cennet Aslan olayı şöyle anlattı: "Bara gittik. Dönüşte bizi evimize bırakması için yola çıktık. Sigara almak için markette durmuştuk. Bu sırada kendi evine götürmek istediğini söyledi. Biz gitmek istemediğimizi söyleyince ablamı çok kötü şekilde dövmeye başladı. Ben kendimi dışarı attım. Ablam araçtan çıkmak için ayaklarını dışarı çıkardı. Bu sırada saçlarından tuttu ve son gaz gitti. Sonra ablamı dışarı atıp, kapıyı kapatıp bastı gitti" dedi.

"KAZA DEĞİL CİNAYET"

Olayın basit bir trafik kazası değil cinayet olduğunu ileri süren ağabeyi 35 yaşındaki Yahya Deniz Aslan ise "Tartışma sırasında Hüsne araçtan inmek istemiş, ayaklarını dışarıya attığı sırada şoför Şahin K. saçlarından çekip ayakları dışarıdayken gaza basmış. Kız kardeşim araç ile birlikte sürüklenmiş, bir süre gittekten sonra kardeşimi araçtan itip kapıyı kapatmış. Araç kardeşimin üzerinden geçmiş. Bu olayın basit bir kaza olmadığını, cinayet olduğunu düşünüyoruz" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bir Kadın Cinayeti Daha! Sevgilisini Otomobiliyle Ezerek Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • KADINIM BEN: YAHU GERİ ZİHNİYETLİ APTALLAR!!!Bayanız kadınız diye bu hayatta nefes almaya hakkımız yok mu? eğlenmeye hakkımız yok mu?nedir yani yaşamak denilen şey hapis hayatı mı köle hayatımı mı? sırtından tekmeyi karnında çocugu evin yükü her cefayı kadın ceksin. Erkek sefasında dayagında hayatında. Şu örümcek beyinlerinizden bir nebze olsun arının artık!!! Kimsenin hatalarının sonucu ölümle ve cinayetle sonlandırılmamalı. Özgecan da anne kuzusu Hüsne de anne kuzusu ve bu tarz erkek şiddetlerinden hayatlarına hunharca son verilen diğer kadınlarda anne baba evladı. Hatta bu yorumları yapan siz aptal fikirli insanlar sizde bir Kadından dünyaya gelen evlatlarsınız. Bunu yapan sinirine engel olamayan o Şahin şerefsizi haklı gece 1 bucukta dışarda sevgilisiyle zaman geçirip eğlendiği belki de güvenip sevdiği adamın bi kaç saat sonra ölmesine sebep vereceğinden habersizce dışarıda zaman geçiren Rahmetli haksız!!! Bi defolun gidin. . 15 21 Yanıtla
  • tolga: gece dışarı çıkıyorsan demekki gecenin zevkini çıkarmaya çıkıyorsun adamın parasını yersen adamda senii yer bu işler böyle. . 11 24 Yanıtla
  • tolga: sen gece yarsı büyük sözü dinlemessen olacagı ya tecavzdür yada gebermendir şimdi eşek cennetini boyladın anne babanın sözünden çıkmayacan sen özgür değil kafana göree takılamassın böyle takılırsan kafanı ezip gecerler. ibret olsun kendini özgür zanneden zavallılara. 8 16 Yanıtla
  • Handan: Kimin hangi saatte nerede olduğundan size ne! Bu kimseyi ilgilendirmez! Ortada bir cinayet var mı? VAR! Yobaz kafalar gitmiş nerelere takılıyorlar!!! 10 14 Yanıtla
  • CANER: önüne gelenle çıkarsan böyle olur 16 6 Yanıtla
  • ilkay erdal: SU TESTİSİ SU YOLUNDA KIRILIR. BUDA BİR GERÇEK 15 6 Yanıtla
  • şırnak: barbar ülkücüler. . 4 5 Yanıtla
  • osmanlı torunu: nasıl abisin be sıksana kafasına bundan sonraki hayatını bu herifin kafasına sıkmak için yaşamalısın ne yapıp edip içeride işini bitirmelisin 4 5 Yanıtla
  • ALLAHIN KILLICI: Demokrasilerde beşerin egemenliği ve sultası esas te­mel kabul edilirken, İslam’da ise egemenlik ve sulta sadece Allahu Tealâ’ya aittir. Ve bu noktada İslam ile demokrasi te­mel esasları itibarı ile birbirine muhalif iki ayrı dini temsil etmektedirler. İslam Dini otorite ve teşriyi alemlerin tek sahibi olan Allahu Tealâ’ya verdiği için Tevhid temeline dayanmaktadır. Buna karşılık demokrasi ise yetki ve otorite noktasında teklik esasına değil çoğunluğun prensibine bağlı kaldığı için şirk temeline dayanmaktadır. Bu açıdan demokrasinin Tevhid dini ile hiçbir ilgisi yoktur ve o bütünüyle şirk dinidir. Her Müslüman için Allah’ı razı etmenin yegane yolu ise, O’nu Tevhid etmek ve şirkten kaçınmaktır. Zira şirk bütün amelleri iptal etmekle birlikte Allahu Tealâ tarafından asla bağışlan­ması mümkün olmayan bir suçtur. “Doğrusu Allah kendisine şirk koşulmasını asla bağışlamaz. ” (Nisa Suresi 48. Ayet) 3 3 Yanıtla
  • SSemih: yorumlar haberden daha feci vallahi bu ülkenin insanlarını anlamak gerçekten çok zor 6 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement