Konuyla ilgili yazılı bir değerlendirme yapan ve isimlerinin açıklanmasını istemeyen Sınırsızlar Grubu tek amaçlarının Türkiye'de yüzbinlerce çocuğa ulaşarak onlara eğitim alanında destek vermek olduğunu ifade ederek "Her şey bundan yaklaşık 1 yıl önce birkaç kişinin bir araya gelerek 'ne yapabiliriz' sorusunu sorması ile başladı. Önce grup adı 'SINIRSIZLAR' olarak belirlendi, daha sonra bu gruba twitter, facebook, instagram gibi sosyal medya platformlarında hesaplar açıldı.
Başlardaki hedef yardım edilebildiği kadar çocuğa kıyafet, kitap ve okul malzemesi temin etmekti. SINIRSIZLAR zaman ile büyüdü, grup üye sayısı giderek arttı. Ağrı'dan Elif öğretmenin yaptığı 'Kitap İstiyoruz' çağrısı grup için tam bir kader oldu. Sınırsızların bu okul için yürüttüğü "Kitap Topluyoruz" isimli kampanya inanılmaz büyüklükte geri dönüş aldı. Ağrı'da bulunan ŞEHİT POLİS GÖKHAN KİRAZLI okuluna çok sayıda kıyafet ve kırtasiye malzemesinin gönderilmiş olmasının yanı sıra bir de 3.000 den fazla kitabı olan #SINIRSIZLAR Kütüphanesi kuruldu. Bu, grubumuzun ilk kütüphanesiydi.
Grup bu başarıdan sonra Kars'a bağlı Sarıkamış ilçesinde ODALAR ORTAOKULU için benzer bir kampanya yürüttü ve sonuç yine tüm destekçileri ile birlikte bir aile olan SINIRSIZLAR a büyük mutluluklar yaşattı.
Gaziantep'te okullara kütüphane armağan edildi
Ağrı, Kars gibi şehirlerimizi GAZİANTEP, Adıyaman'daki okullar takip etti. Bu arada Siirt ilimize bağlı bir karakolda da ŞEHİT BARIŞ AKIN için, son görev yerinde şehidimiz adına bir SINIRSIZ Kütüphanesi kuruldu.
GAZİANTEP 75. YIL İLKÖĞRETİM Okulu'nda 2.000den fazla kitaba sahip harika bir kütüphaneye imza atan grup, okuldaki öğrencilere satranç takımı, çok sayıda kırtasiye malzemesi ve kıyafet yardımı gönderilmesine de büyük bir özveriyle aracılık etti. Ülkemizde çocukların eğitim hayatlarında kat edecekleri yol göz önüne alındığında, aynı yarışta adaletsiz bir biçimde yarışacakları gerçeği ile mücadele etmek adına çok sayıda test kitapları ve sınavlara hazırlık setleri de çocuklarımıza ulaştırıldı.
SINIRSIZLAR ekibi yine Gaziantep'te bulunan ŞEHİT KAMİL GÜNGÖRGE İlkokulu için de yürüttüğü kampanya ile başarıya ulaşmış, çok sayıda kitap ve ihtiyaç malzemelerinin okula ve çocuklara ulaşmasını sağlamıştır, Yürüttüğü projeleri ile bu ana kadar 7 SINIRSIZ Kütüphanesi kurmuş olan ve 'Ülkedeki her çocuğa ulaşmak' temel amacı ile yola çıkan SINIRSIZLAR grubu, her geçen gün daha fazla okula ve daha fazla çocuğa ulaşmak amacı ile başta Twitter olmak üzere, Facebook ve Instagram gibi sosyal medya üzerinden çağrılarına ve destekçi sayısını artırmaya yönelik çalışmalarına devam ediyor. Daha yürünecek çok yol, ulaşılacak çok çocuk var' parolası ile her geçen gün gücüne güç katan grup duyarlı herkesi ÇOCUKLAR için yardıma çağırıyor." dediler.
Son Dakika › Güncel › Sınırsızlar Grubundan Gaziantep'e eğitim desteği - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.