Sinop'ta 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı coşkuyla kutlandı - Son Dakika
Güncel

Sinop'ta 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı coşkuyla kutlandı

Sinop'ta 1 Temmuz'da düzenlenmesi planlanan ve Kurban Bayramı sebebiyle ertelenen Denizcilik ve Kabotaj Bayramı bugün büyük coşkuyla kutlandı. Sinop İskele Meydanı'nda düzenlenen etkinlikler renkli görüntülere sahne oldu. Kabotaj Bayramı kutlamalarında yüzme, halat çekme ve yağlı direk yarışmaları yapıldı. Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu, CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Belediye Başkan Yardımcısı Önder Serdar Öztürk, çeşitli kamu kurum müdürleri, müdür yardımcıları ve vatandaşlar etkinliğe katıldı.

03.07.2023 20:36

Sinop'ta 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı coşkuyla kutlandı

SİNOP - Sinop'ta 1 Temmuz'da düzenlenmesi planlanan ve Kurban Bayramı sebebiyle ertelenen Denizcilik ve Kabotaj Bayramı bugün büyük coşkuyla kutlandı.

Sinop İskele Meydanı'nda düzenlenen etkinlikler renkli görüntülere sahne oldu. Saat 18.00'de başlayan etkinliklere Sinoplular ve turistler büyük ilgi gösterdi. Kabotaj Bayramı kutlamalarında yüzme, halat çekme ve yağlı direk yarışmaları yapıldı. Halat çekme yarışmasında Tershane takımı birinciliğe adını yazdırarak koç sahibi oldu. Erkekler yüzme yarışında Tolga Karagülle, kızlar yüzme yarışında ise İnci Nil Akgün birinciliği elde ederek yarım altın kazandı. Yağlı direk yarışmasında ise birinciliği son üç senenin şampiyonu Önder Akkaya tekrar elde etti. Akkaya, son üç yıldır yarışmayı kazanarak bir kez daha koçun sahibi oldu.

Düzenlenen etkinliğe Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu, CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Belediye Başkan Yardımcısı Önder Serdar Öztürk, çeşitli kamu kurum müdürleri, müdür yardımcıları ve vatandaşlar katıldı.

Sinop\'ta 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı coşkuyla kutlandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sinop'ta 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı coşkuyla kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement