Şırnak'tan gelen 3 şehit haberinden sonra başlatılan operasyonda 5 terörist öldürüldü - Son Dakika
Güncel

Şırnak'tan gelen 3 şehit haberinden sonra başlatılan operasyonda 5 terörist öldürüldü

Dün teröristlerin 3 askerimizi şehit etmesinin ardından Şırnak Bestler Dereler Bölgesi'nde başlatılan operasyonda toplam 5 terörist öldürüldü. Haberi duyuran İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Şehitlerimizin intikamı alındı. Şırnak Bestler Dereler Bölgesi'nde başlatılan operasyonda toplam 5 terörist sarı torbada. Terörün de kökünü kurutana kadar devam" dedi.

17.05.2023 11:53  Güncelleme: 12:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dün Şırnak Bestler Dereler Bölgesi'nde teröristlerle çıkan sıcak çatışmada, 3 asker şehit olmuş, 1 güvenlik korucusu da yaralanmıştı. Şehitlerimiz defnedilirken, bölgeden gelen son haberi ise İçişleri Bakanı Süleyman Soylu duyurdu.

"TERÖRÜN DE KÖKÜNÜ KURUTMAYA DEVAM"

Soylu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Şehitlerimizin intikamı alındı. Şırnak Bestler Dereler Bölgesi'nde başlatılan operasyonda toplam 5 terörist sarı torbada. Terörün de kökünü kurutana kadar devam"

3 şehidin ardından Şırnak'ta başlatılan operasyonda 5 terörist öldürüldü

BAKANLIK'TAN DA AÇIKLAMA GELDİ

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "Şırnak Jandarma Bölge Komutanlığı, Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugay Komutanlığı ve Şırnak İl Jandarma Komutanlığı sevk ve idaresinde, Bestler Dereler bölgesinde, J- SİHA, Atak Taarruz Helikopterleri ile Hava Kuvvetleri Komutanlığı desteğinde, JÖH, Jandarma Komando ve Güvenlik Korucularının katılımıyla 15 Mayıs 2023 tarihinde başlatılan geniş çaplı operasyonda toplam 5 terörist etkisiz hale getirildi" denildi.

Şırnak\'tan gelen 3 şehit haberinden sonra başlatılan operasyonda 5 terörist öldürüldü

Son Dakika Güncel Şırnak'tan gelen 3 şehit haberinden sonra başlatılan operasyonda 5 terörist öldürüldü - Son Dakika


Advertisement