Şirvan'daki Göçükte 2 İşçinin Daha Cenazesine Ulaşıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Şirvan'daki Göçükte 2 İşçinin Daha Cenazesine Ulaşıldı

25.11.2016 19:00

Siirt’in Şirvan ilçesindeki maden ocağında göçük altında kalan 2 işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı.

Siirt'in Şirvan ilçesindeki maden ocağında göçük altında kalan 2 işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı. 6 işçinin bulunması için çalışmalar sürüyor.

Şirvan ilçesi Maden köyündeki bir bakır madeninde meydana gelen heyelan sonucu göçük altında kalan 8 işçinin kurtarılması için Siirt, Batman, Bitlis, Diyarbakır, Konya, Van ve Erzurum'dan sevk edilen AFAD ve UMKE ekipleri ile Türk Kızılayı, jandarma, maden şirketine ait ekipler çalışmalarını sürdürüyor. Yürütülen çalışmalar çerçevesinde akşam saatlerinde 2 işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı.

Madende 17 Kasım Perşembe günü meydana gelen heyelanda 16 işçi göçük altında kalmıştı. 6 işçinin bulunması için çalışmalar vardiyalı olarak sürüyor. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şirvan'daki Göçükte 2 İşçinin Daha Cenazesine Ulaşıldı - Son Dakika


Advertisement