Son dakika haber... Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, AK Parti Genel Başkanvekili Yıldırım'ı kabul etti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Son dakika haber... Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, AK Parti Genel Başkanvekili Yıldırım'ı kabul etti

Son dakika haber... Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, AK Parti Genel Başkanvekili Yıldırım\'ı kabul etti
05.11.2021 12:56  Güncelleme: 13:30

Son dakika haberi... Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ı kabul etti.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ı kabul etti.

Azerbaycan Cumhurbaşkanlığından yapılan açıklamaya göre, 8. Küresel Bakü Forumu'na katılmak için Azerbaycan'a gelen Yıldırım, Aliyev'le bir araya geldi.

Forumun önemine işaret eden İlham Aliyev ve Binali Yıldırım, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına rağmen etkinliğe çok sayıda seçkin konuğun katılmasının Azerbaycan'a olan ilgiyi gösterdiğini kaydetti.

Aliyev ve Yıldırım, forumun uluslararası iş birliğini genişletmeye hizmet edeceğine duydukları güveni dile getirdi.

Görüşmede Azerbaycan Cumhurbaşkanı Müşaviri Hikmet Hacıyev, Türkiye'nin Bakü Büyükelçisi Cahit Bağcı ve AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan da hazır bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Son dakika haber... Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, AK Parti Genel Başkanvekili Yıldırım'ı kabul etti - Son Dakika


Advertisement