
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, İsrail'in Mescid-i Aksa'ya yönelik saldırılarına ilişkin, kalplerinin ve dualarının Filistinlilerle olduğunu belirtti.
Selçuk, sosyal medya hesabındaki paylaşımında, "Mescid-i Aksa'da insanlık dışı saldırılarıyla kutsal tanımayan İsrail, Gazze'de masum çocukların canına kıyarak çirkin yüzünü bir kez daha tüm dünyaya gösterdi. Kalbimiz ve duamız Filistinli kardeşlerimizledir. Kınıyoruz, lanetliyoruz." ifadelerini kullandı.
Son Dakika › Güncel › Son dakika haberleri: Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan İsrail'in Mescid-i Aksa'ya saldırılarına ilişkin paylaşım Açıklaması - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.