Son dakika! Kocaeli TMO silosundaki patlama anbean kamerada - Son Dakika
Güncel

Son dakika! Kocaeli TMO silosundaki patlama anbean kamerada

Son dakika! Kocaeli'deki Toprak Mahsulleri Ofisi silosunda meydana gelen patlamada 2'si ağır 10 kişi yaralanırken, patlama anı güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

07.08.2023 15:26  Güncelleme: 17:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Derince'de Toprak Mahsulleri Ofisi'nin deposunda büyük bir patlama meydana geldi. Kentin büyük kısmında hissedilen patlamada 3'si ağır 12 kişi yaralanırken, patlama anı bölgedeki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Son dakika! Kocaeli TMO silosundaki patlama anı kamerada

PATLAMA SESİ KÖRFEZ'İN BİRÇOK KESİMİNDEN DUYULDU

Yoğun duman ve toz bulutuna neden olan patlama sonucu bölgeye çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edilirken, Körfez'in birçok kesiminden duyulan patlama sesi sonrası bölgeye giden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ekiplerin çalışmalarını sürdürdüğünü kaydetti.

Son dakika! Kocaeli TMO silosundaki patlama anı kamerada

"EKİPLERİMİZLE OLAYI TAKİP EDİYORUZ"

Aygün "Şu anda yaralıları hastaneye ulaştırmakla meşgulüz. İncelemeler yapılıyor, elimizde tam net bilgiler yok ama yaralı 5 arkadaşımızı hastaneye gönderdik. Ekiplerimizle olayı takip ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Son dakika! Kocaeli TMO silosundaki patlama anı kamerada

PATLAMA ANI KAMERADA

Öte yandan TMO deposundaki patlama anının görüntüleri de ortaya çıktı. Bölgedeki bir güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedilen videoda siloların bir anda infilak ettiği ve dumanların gökyüzünü kapladığı görülüyor.

Son dakika! Kocaeli TMO silosundaki patlama anbean kamerada

Son Dakika Güncel Son dakika! Kocaeli TMO silosundaki patlama anbean kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Rotasız Gassal: halal olsun dayı patlamaya rağmen forklifi bırakmadın 21 6 Yanıtla
  • Fikri : Bu yaşıma geldim.. Türkiye de daha şimdiye kadar Hububat silosununpatladığına ilk defa rast gelip, duydum. Bu normal değil. Birileri bilerek, isteyerek patlatmıştır. Haber yapanlar. Arşivleri karıştırın. Türkiye de, daha önceki yıllarda TMO silo patlaması olmuş mu. Bu iş tıpkı, buğday tarlası yanğınları gibi sabotaj olabilir.. 13 1 Yanıtla
  • Hamit Gündoğdu: Bizim çiftçinin ürettiği buğdayın ne kadar güvenli ve masum olduğu bir kez daha kanıtlanmış oldu... Eğer ki siloda buğday var ise patlayan Ukrayna buğday tozudur!?.. çünkü ben bu yaşa geldim patlayan silo ve olaya neden olan buğday tozu da duymadım....gormedimde... Yaralılara acil şifalar... 11 1 Yanıtla
  • Fatih Bozoglu: Ne hikmetse buğday tarlaları yanıyor, Geri Dönüş tesisleri ve üretim yapan fabrikalar yanıyor.. Plandemiden sonra olması da bi tuhaf bu zamana kadar yanmayan ormanlar, bu zamana kadar yanmayan buğday tarlaları, Kalp krizinden vefat eden insanların artması !! NE OLDUĞUNU HERKES BİLİYOR BİLİYOR DA İŞTE......... 10 1 Yanıtla
  • Savaş Barış: Fabrika yangınlarını iyi araştırın... 8 0 Yanıtla

Advertisement