Sönmez'den Başbakan Erdoğan'a Elazığspor Forması - Son Dakika
Güncel

Sönmez'den Başbakan Erdoğan'a Elazığspor Forması

Sönmez\'den Başbakan Erdoğan\'a Elazığspor Forması

Mahir Sönmez, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a 23 numaralı ve "Dünya Lider Recep Tayyip Erdoğan" yazılı Elazığspor forması takdim etti.

18.05.2012 09:56

AK Parti Elazığ İl Başkanı Mahir Sönmez, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a 23 numaralı ve "Dünya Lider Recep Tayyip Erdoğan" yazılı Elazığ spor forması takdim etti.

AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katılmak üzere Ankara'da bulunan AK Parti Elazığ İl Başkanı Mahir Sönmez, yanında Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ve Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk ile birlikte Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a Elazığspor forması takdim etti.

AK Parti Genel Merkezi'nde yapılan Genişletilmiş İl Başkanları toplantısı sonrasında, Elazığspor'un mali durumu başta olmak üzere çeşitli konular hakkında Başbakan Erdoğan'a bilgi veren Başkan Sönmez, Elazığ'ın gerçekleştirilen hizmetlerden dolayı kendilerine şükran duyduğunu, mevcut stadyumun yeterli olmamasından dolayı Elazığ'ın yeni ve büyük bir stadyuma ihtiyacı olduğunu ifade etti.

Başbakan Erdoğan da, Elazığspor'un Süper lige çıkmasından dolayı mutlu olduğunu bu vesileyle kulüp başkanı, teknik heyet ve sporcular başta olmak üzere tüm Elazığ'ı yürekten tebrik ettiğini dile getirerek, Elazığ'ın kendileri için çok önemli ve değerli bir şehir olduğunu, imkânlar dâhilinde Elazığ'ın her sorununu çözüme kavuşturduklarını yeni stadyum noktasında da bakışlarının bu çerçevede olacağını ifade ederek, Elazığspor'a süper ligde başarılar diledi.

AK Parti Elazığ İl Başkanı Mahir Sönmez, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a 23 numaralı ve "Dünya Lider Recep Tayip Erdoğan" yazılı Elazığspor forması takdim etti.

ATATÜRK STADYUMU İÇİN KAYNAK AKTARILACAK

AK Parti Elazığ İl Başkanı Mahir Sönmez, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç' a da 23 numaralı Elazığspor forması hediye eti.

Başkan Sönmez, Bakan Kılıç ile yaptığı görüşmede Elazığ Atatürk Stadyumu'nun mevcut durumunun sıkıntılı olduğu ve yenilenmeye ihtiyacı olduğunu ifade ederek, Bakan Kılıç ile bu çerçevede yapılabilecekler noktasında değerlendirmelerde bulundu.

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Elazığspor'un Süper lige yakışan bir takım olduğunu, bu başarılarından dolayı Elazığspor camiasını ve Elazığlıları kutladığını belirterek, Elazığ'ın farklı spor dallarında önemli sportif başarılar elde ettiğini, şehirde sporun gelişmesi ve yaygınlaşması için projeler gerçekleştirmeye devam edeceklerini belirtti.

Bakan Kılıç, Elazığ Atatürk Stadyumunun iyileştirilmesi için de kaynak aktaracaklarını vurguladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'a Elazığspor forması hediye eden Başkan Sönmez, kendilerini en kısa sürede Elazığ'da ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sönmez'den Başbakan Erdoğan'a Elazığspor Forması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement