Spor Tesisi ile Köy Konağının Açılışı - Son Dakika
Güncel

Spor Tesisi ile Köy Konağının Açılışı

Spor Tesisi ile Köy Konağının Açılışı

Hatay Milletvekili Orhan Karasayar Belen Ötençay Köyünde Spor Tesisi ile köy konağının açılışını yaptı.

08.05.2012 09:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belen Ötençay Köyünde Spor Tesisi ile Köy Konağının Açılışı Yapıldı.

Belen İlçesi Ötençay köyünde yaptırılan Spor tesisi ile Köy Konağı törenle hizmete açıldı. Açılış töreni, Hatay Milletvekili Orhan KARASAYAR, Belen Kaymakamı Mehmet ÖZ,İl Genel Meclis üyeleri, AK Parti İlçe Yöneticileri, Kamu Kurum ve Kuruluşların daire amirleri, Köy Muhtarı ve köy halkının katılımı ile gerçekleştirildi.

Açılış öncesi yapılan konuşmalarda; Köy Muhtarı Aliydin TOMAK köylerine yapılan spor tesisi ile köy konağı hizmetlerinden dolayı emeği geçen İlçe Kaymakamı Mehmet ÖZ'e ve İl Genel Meclis üyelerine teşekkür etti.

Kaymakam Mehmet ÖZ; Spor tesisinin yapıldığı alanda daha önce okul ve eski kullanılmayan lojmanların bulunduğunu, Milli Eğitim ve İl Özel İdare Genel Sekreterliğinin vermiş olduğu destekler ile alanın temizliğinin yapıldığı, Kaymakamlığın Köylere Hizmet Götürme Birliği, İl Özel İdare bütçeleri ile sahanın profil malzemelerinin tamamının karşılandığı Yücel Boru Fabrikası Yöneticilerine teşekkür etti. Köy Konağı binasının birinci katı ödeneği Bayındırlık ve İskan Bakanlığınca karşılandığı, ikinci katının ise Köylere Hizmet Götürme ve İl Özle İdare bütçelerinden sağlanan ödenek ile yapıldığını belirtti.

Hatay Milletvekili Orhan KARASAYAR; 2002 yılı öncesi ve sonrası hükümetlerin hizmetlerini mukayese ederek, kendi hükümetleri döneminde köylere ve yakın çevremiz olan İskenderun ilçesine yapılan hizmetleri hatırlatarak, bundan sonra da halkımızdan gelen talepler göz önünde bulundurularak vatandaşımıza hizmet etmeye devam edeceğiz dedi.

Konuşmalar sonrasında yapılan tesislerin kurdeleleri kesilerek hizmete sunuldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Spor Tesisi ile Köy Konağının Açılışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement