Taşova'da Filistin konulu konferans düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Taşova'da Filistin konulu konferans düzenlendi

Taşova\'da Filistin konulu konferans düzenlendi

Amasya'nın Taşova ilçesinde 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü dolayısıyla, 'Filistin Gazze Meselesi ve Dünya Devletlerinin İsrail İşgaline Karşı Tutumu' konferansı gerçekleştirildi. Konferansa Taşova Müftülüğü ev sahipliği yaptı ve ilçe Müftüsü Ferhat Koçak konuşmacı olarak katıldı. Koçak, insan hakları sözleşmelerini imzalayan devletlerin Filistin meselesine sessiz kaldığını vurgulayarak, İsrail ve büyük güçlerin Filistin'e karşı işlediği insan hakları ihlallerine dikkat çekti.

09.12.2023 13:01  Güncelleme: 13:03

Amasya'nın Taşova ilçesinde 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü dolayısıyla, "Filistin Gazze Meselesi ve Dünya Devletlerinin İsrail İşgaline Karşı Tutumu" konferansı gerçekleştirildi.

Taşova Müftülüğünde düzenlenen konferansa konuşmacı olarak, ilçe Müftüsü Ferhat Koçak katıldı.

İnsan hakları sözleşmelerini imzalayan devletlerin Filistin meselesine sessiz kaldığını vurgulayan Koçak, "Gücü ellerinde tutan başta Amerika, İngiltere, İsrail, Fransa ve Rusya, taşın altına elini koymuyorlar. Filistin bir soykırım ve insan hakları ihlali ile karşı karşıyadır. Bunun sebebi İsrail ve büyük güçlerdir. Ne Yazık ki birkaç ülke hariç bu insanlık suçuna sessiz kalınıyor. İnsanlık adına utanç verici bir durum." ifadelerini kullandı.

???????

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Taşova'da Filistin konulu konferans düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement