TES-İŞ İstanbul 3 No'lu Şubeden Halepli Mültecilere Yardım - Son Dakika
Güncel

TES-İŞ İstanbul 3 No'lu Şubeden Halepli Mültecilere Yardım

TES-İŞ İstanbul 3 No\'lu Şubeden Halepli Mültecilere Yardım

Tes-İş(Türkiye Enerji Su ve Gaz işçileri Sendikası 3 No'lu Şubesi) İGDAŞ'ta 12 ayrı hizmet binasında Sadakataşı Derneği tarafından başlatılan "Kardan Adam Olur Battaniye Olmaz!" kış kampanyası çerçevesinde kahvaltı kermesi düzenlendi.

21.12.2016 16:08

Sendika üyelerinin yanında İGDAŞ yöneticileri ve çalışanlarının kermese yoğun destek ve katkılarıyla 57.160 TL'lik bir bağış toplandı. Toplanan bağışlar Tes-İş İstanbul 3 No'lu Şube Başkanı Hüseyin Özil ve yönetim kurulu üyeleri tarafından Sadakataşı Derneği Başkanı Kemal Özdal'a dernek binasında makbuz karşılığı teslim edildi.

Yapılan ziyarette Tes-İş İstanbul 3 No'lu Şube Başkanı Hüseyin Özil soğuk ve kar yağışının etkili olmaya başladığı bu günlerde Halep'ten gelen başta çocuklar olmak üzere mülteci kardeşlerimize zor günlerinde yanlarında olduklarını ifade etti. Sadakataşı Derneği Başkanı Kemal Özdal da her şeylerini geride bırakarak göç etmek zorunda kalan Halepli kardeşlerimize yapılan yardımların önemine işaret etti ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel TES-İŞ İstanbul 3 No'lu Şubeden Halepli Mültecilere Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement