"Kadın tokat attı, kocası sırtıma vurdu" diyen Rabia Yılmaz'a trafikte yapılanlar soruşturulacak - Son Dakika
Güncel

"Kadın tokat attı, kocası sırtıma vurdu" diyen Rabia Yılmaz'a trafikte yapılanlar soruşturulacak

İzmir'in Karabağlar ilçesinde trafik tartışması nedeniyle karı ve kocanın saldırısına uğrayan Rabia Yılmaz'a yönelik saldırıyla ilgili soruşturma başlatıldı. Yılmaz, "Araçtan aşağıya inip, önce kafamdaki başörtüsünü açtılar sonra da darp ettiler. Kadın tokat atarken kocası da sırtıma vurdu" dedi.

26.07.2021 18:20  Güncelleme: 21:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Karabağlar ilçesinde geçtiğimiz günlerde meydana gelen olayda evlilik hazırlığı yapan Rabia Yılmaz, trafikte tartıştığı karı- kocanın saldırısına uğradı. Başörtüsü açılmaya çalışılan ve darba uğrayan Yılmaz'a yönelik saldırının soruşturulmaya başlanacağı öğrenildi.

'Kadın tokat attı, kocası sırtıma vurdu' diyen kadına trafikte yapılanlar soruşturulacak

"DARPTAN SONRA HAKARETTE BULUNDULAR"

Başına gelenler nedeniyle şikayetçi olan Rabia Yılmaz, o anları anlattı. Yılmaz, "Bayram ziyaretinden dönerken ATM'nin önünde duran minibüsü park hallinde sandım. Karşıya geçmeye çalıştım ancak beni görmeyerek geri gelmeye başladı. Dizime çarpınca tepki gösterdim. Çünkü canım yandı. Karşıya geçtiğimde minibüsteki kadın, benden eşinden özür dilememi isteyip, küfretmeye başladı. Yoluma devam ederken aracın beni takip ettiğini fark ettim. Bu sırada araçtaki kadın hakaret etmeye devam ediyordu. Amaçları beni tahrik etmekti. Ben özür dilemeyince bu defa minibüsü kullanan kişi hakaret etti. Ardından aşağıya inip, önce kafamdaki başörtüsünü açtılar sonra da darp ettiler. Kadın tokat atarken kocası da sırtıma vurdu. Daha sonra da hakarette bulundular. Çevredekiler hemen yardımıma koştular ve beni araca bindirdiler" dedi.

'Kadın tokat attı, kocası sırtıma vurdu' diyen kadına trafikte yapılanlar soruşturulacak

"BİNALİ YILDIRIM VE HAMZA DAĞ GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİ"

Olaydan sonra birçok kişiden geçmiş olsun mesajı aldığını belirten Yılmaz, "Darp raporu alıp, şikayetçi oldum. Şüpheliler, gözaltına alındıkları için sevindim. Evlilik arifesinde böyle bir şeyle uğraşmak üzücü. Maddi ve manevi tazminat davası açacağım. Dini inancıma ve siyasi görüşüme kimse hakaret edemez. Binali Yıldırım ve Hamza Dağ başta olmak üzere birçok milletvekili geçmiş olsun dileklerini iletti. Adalete güveniyorum" diye konuştu. Yılmaz'ın şikayeti üzerine gözaltına alınan çiftin emniyetteki ifade işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

'Kadın tokat attı, kocası sırtıma vurdu' diyen kadına trafikte yapılanlar soruşturulacak

MİNİBÜS ŞOFÖRÜ TUTUKLANDI

Trafikte yaşanan tartışmada Rabia Yılmaz'a başörtüsünden dolayı hakarette bulundukları iddia edilen minibüs şoförü Ramazan E. ve yanındaki eşi Y.E.'nin emniyetteki işlemleri tamamlanarak adliye sevk edildi. Şoför Ramazan E. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'nce tutuklanırken, eşi Y.E. ise ev hapsi şartıyla serbest bırakıldı.

"Kadın tokat attı, kocası sırtıma vurdu" diyen Rabia Yılmaz\'a trafikte yapılanlar soruşturulacak
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'Kadın tokat attı, kocası sırtıma vurdu' diyen Rabia Yılmaz'a trafikte yapılanlar soruşturulacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Mehmet Adam: Gavur izmir yapmış yine gavurluğunu 1 1 Yanıtla
  • Yakup Korkmaz: KİM YALAN SÖYLÜYORSA .ALLAH ONUN BELASINI VERSİN İNŞALLAH 1 0 Yanıtla

Advertisement