Türkiye hakkındaki sözleriyle gündeme gelen Barbaros Şansal, kendisini savundu - Son Dakika
Güncel

Türkiye hakkındaki sözleriyle gündeme gelen Barbaros Şansal, kendisini savundu

Türkiye hakkında yaptığı açıklamalardan dolayı gündem olan Barbaros Şansal, katıldığı programda kendisini "Sözümün arkasındayım" diyerek savundu. Şansal, Türkiye'den nefret edip etmediğini de ilk kez açıkladı.

07.08.2019 14:43  Güncelleme: 14:51

Kendisini terzi yamağı olarak nitelendiren Barbaros Şansal, bir YouTube kanalı üzerinden yayınlanan programa konuk oldu. "B.kunda boğul Türkiye" sözleriyle tepkilerin odağında olan Şansal, kendisini savundu.

"DEDİĞİMİN ARKASINDAYIM"

Gündem olan sözleri üzerine konuşan Şansal, şunları söyledi: "Evet dedim. Pedofiliye karşı dedim, 'Çocuk bedenime dokunma' dedim çünkü yıllarca. Pislik dağıtan tebliğcilere karşı dedim. Tutuklu 150 gazeteciye karşı dedim. Başka ülkelerin iç işlerine karışarak, başka coğrafyaları karıştıranlara karşı dedim. Dediğimin arkasındayım."

Türkiye hakkındaki sözleriyle gündeme gelen Barbaros Şansal, kendisini savundu

"TÜRKİYE'DEN NEFRET ETMİYORUM"

Şansal, 'Türkiye'den nefret mi ediyorsun?' sorusuna ise "Hayır, eder miyim? Öyle bir şey olur mu? Ben vatansever değilim, vatanperverim." dedi.

"HAYALLERİM, GEÇMİŞİM VE ANILARIMDAN DOLAYI TÜRKİYE'DEN GİDEMEM"

Barbaros Şansal, neden hala Türkiye'de yaşadığını da şöyle anlattı: "Yatırımlarım, istihdam sağladığım insanlar, ürettiğim KDV, buluşlarım, hayallerim, geçmişim, anılarım, 22 yıl ve 24 yıldır iki kardeş benim evimde çalışırken aileme dönüşmüş insanlarım, 3 bacaklı köpeğim, mülteci kedilerim, barınaktan aldığım tecavüze uğramış köpeklerim, onlar benim hayatım. Ben onlar bırakıp gidebilir miyim?"

"HAVALİMANINDA SALDIRMALARI İNSANLIĞA SIĞMAZ"

Şansal, havalimanında saldırıya uğramasıyla ilgili, "Organize bir operasyon yaptılar. Şimdi hukuk davaları ve benim açtığım davalar devam ediyor. Ama bunların yaptıkları ne erkekliğe ne kadınlığa ne de insanlığa sığmazdı. Bu dava 5 ila 7 yıl arasında sürecek, büyük bir hukuk savaşına girdik." dedi.

Türkiye hakkındaki sözleriyle gündeme gelen Barbaros Şansal, kendisini savundu

NE DEMİŞTİ?

2 sene önce Kıbrıs'tayken sosyal medya hesabından bir video yayınlayarak Türkiye hakkında şöyle konuşmuştu: "Mutlu yıllar, tadını çıkarın, yan yatın, kendinizi serbest bırakın. Sol dizinizi karnınıza çekin ve biraz da ıkınır gibi yapın. Bana sefaletin adını yazabilir misin Abidin? Bu kadar gazeteci tutukluyken, bu kadar çocuk taciz, tecavüz görürken, bu kadar yolsuzluk, rüşvet almış başını giderken, bağnazlar sokaklarda tebliğcilerle pislik dağıtırken siz de hala yeni yıl mı kutluyorsunuz? Şimdi ben ne yapacağım biliyor musunuz? Bardaki, evdeki içkilerin hepsini içeceğim. Hepsini içeceğim. Size bir damla bile bırakmayacağım. Bütün dolarlarımı İsviçre'ye geçireceğim. Bir kuruş penny bile vermeyeceğim. Tamam mı? Ayriyeten ben Kıbrıs'tayım. Şu an Kuzey Kıbrıs Türkiye'ye göre, yani öyle bir baskı olduğu için yeni yıla girdi. Kıbrıs Cumhuriyeti'nin girmesine bir saat var. Birazdan Nikosa'ya gideceğim. Bir de orada kutlayacağım. Orada da içeceğim. Hepsini içeceğim. Tamam mı bebeğimsi? Öpmedim bile sizi. Hadi, siz kutlamaya devam edin. Bu kadar pisliğin, sefaletin, rezaletin içinde. B.kunda boğul Türkiye."

Türkiye hakkındaki sözleriyle gündeme gelen Barbaros Şansal, kendisini savundu

Son Dakika Güncel Türkiye hakkındaki sözleriyle gündeme gelen Barbaros Şansal, kendisini savundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • Gökhan: Zamanın da Aziz Nesine Aysun kayacı kızmıştık ama şimdi yüzde yüz haklı olduklarını gördük şansalda dürüst biri doğruları söylüyor ilerde anlaşılır 12 22 Yanıtla
  • Banka güvenlik: Bunu haber yapanlara yazıklar olsun 22 8 Yanıtla
    Kimi haber yapsınlar: Cübbeli olur mu yada hayrettin Karaman yada Mustafa Karataş yada Nihat Hatipoğlu yalnız onlara bankada çalışmak haram diyorlar haberin olsun 5 3
  • Mahmut TUNCER: Adam gibi adam. 8 15 Yanıtla
    At: Maho sende mal gibi malsın ellm. 1 0
  • Sedat: Sigaraya 3 tl zam doğalgaza elektriğe zam işsizlik Suriyeleriler Afganlar gelecek çok karanlık millet aç. Ama dincilere bakın lüx içinde yaşıyorlar 4 maaşlı özel yatlar jetler villalar spor arabalar.şansal sonuna kadar haklı siz eşek oldukça sırtınıza binen çok olur deh der sizde tekbir getirin 6 4 Yanıtla
  • Feryal: Ay bunuda gündeme getirmeyin lütfen, görmek istemiyoruz 7 1 Yanıtla
  • MEHMET : yav arkadaş iç hatta geberinceye kadar iç bize ne... senin içtiğin şey bardakda durduğu gibi durmuyor galiba sende.ağaç altlarında içip sıçı... milletin anasına bacısına saldırma yeter. veyda ben içyorum diye dünya görüşüm ileridir deme yeter. bizi ne senin içkinden. yanlız ileri gidip vatana millete laf etme. beğenmiyorsanda nereyi istiyorsan oraya biz yollayalım. 4 3 Yanıtla
  • Mustafa: Bu kişi değer verdiğim birisi değil. 2 3 Yanıtla
  • IM: NE VATANPERVER NE PEK PEK PEK PEEEEEHHHH 1 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement