Türkiye'nin Kudüs Başkonsolosu Büyükelçi Demirer, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı - Son Dakika
Güncel

Türkiye'nin Kudüs Başkonsolosu Büyükelçi Demirer, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

Türkiye'nin Filistin nezdindeki Kudüs Başkonsolosu Büyükelçi Ahmet Rıza Demirer, Anadolu Ajansı'nın (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

04.01.2023 17:32  Güncelleme: 23:12

Türkiye'nin Filistin nezdindeki Kudüs Başkonsolosu Büyükelçi Ahmet Rıza Demirer, Anadolu Ajansı'nın (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

AA muhabirleri ve foto muhabirlerinin yurt içinde ve dışında çektiği fotoğrafları inceleyen Büyükelçi Demirer, haber kategorisinde Amer Shallodi'nin, 15 yaşındaki Filistinli Mustafa el-Husays'ın İsrail güçleri tarafından gerçek mermiyle yaralandıktan sonra tıbbi yardım sağlanmaksızın gözaltına alınmasını gösteren "Filistin standartları" fotoğrafını seçti.

Çevre-yaşam kategorisinde ise Mustafa Hassona'nın "Masumiyet" adlı fotoğrafını oylayan Demirer, spor kategorisinde Daria Isaeva'nın "Havalı duruş" başlıklı fotoğrafından yana tercihini kullandı.

AA "Yılın fotoğrafları" oylaması

AA'nın ilk kez 2012'de düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına, her yıl Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere bakanlar, siyasetçiler, bürokratlar, sporcular ve çok sayıda sanatçı da katılıyor.

Geçen yıl 312 bin 136 kişinin katıldığı "Yılın Fotoğrafları" oylaması, "yilinfotograflari.aa.com.tr" internet adresinden 16 Ocak 2023 saat 17.00'ye kadar devam edecek.

Türkiye\'nin Kudüs Başkonsolosu Büyükelçi Demirer, AA\'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türkiye'nin Kudüs Başkonsolosu Büyükelçi Demirer, AA'nın 'Yılın Fotoğrafları' oylamasına katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement