Tuvalet Camından Kaçtı, 6 Yıl Sonra Sahilde Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Tuvalet Camından Kaçtı, 6 Yıl Sonra Sahilde Yakalandı

Tuvalet Camından Kaçtı, 6 Yıl Sonra Sahilde Yakalandı

Marmaris'te ifade işlemleri için götürüldüğü adliyenin tuvalet camından firar eden zanlı, 6 yıl sonra kimlik kontrolünde gözaltına alındı.

29.04.2014 17:15  Güncelleme: 17:30

Marmaris'te 6 yıl önce ifade vermek için getirildiği adliyenin tuvalet camından kaçarak firar eden zanlı, polis ekiplerinin sahilde yaptığı kimlik kontrolünde yakalandı 

İHTİYAÇ GİDERME BAHANESİYLE TUVALETE GİRDİ VE KAÇTI

Edinilen bilgiye göre, işlediği iddia edilen tehdit ve görevli memura mukavemet gibi suçlar nedeniyle 2008 yılında tutuklanan A.M. (41) Muğla Cezaevine gönderildi. Başka bir suçtan dolayı ifadesini alınmak üzere Marmaris Adliyesine getirilen zanlı, ihtiyaç gidermek bahanesiyle girdiği tuvaletin penceresinden kaçtı. A.M, güvenlik güçlerinin tüm arama çalışmalarına rağmen bulunamadı. 

6 YIL SONRA BULUNDU

Olaydan yaklaşık 6 yıl sonra Marmaris Belediyesi Halk Plajı'nda kimlik kontrolü yapan polis ekipleri, durumundan şüphelendiği A.M'nin kimliğini isteyerek Genel Bilgi Taraması (GBT) sorgusu yaptı. Yapılan sorguda nüfus cüzdanının sahte olduğunun belirlenmesi üzerine zanlı gözaltına alındı. 

SAHTE KİMLİKLE DEĞİŞİK İŞLERDE ÇALIŞMIŞ

Marmaris Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büroya götürülen zanlının, yapılan incelemede daha önce adliye tuvaletinden firar eden kişi olduğu anlaşıldı. 

Bugüne kadar Muğla, Antalya ve Aydın illerinde sahte kimlik kullanarak değişik işlerde çalıştığı tespit edilen zanlının, sorgusunun ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tuvalet Camından Kaçtı, 6 Yıl Sonra Sahilde Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement