Ulaştırma Bakanı Bilgin'in Babaannesi Vefat Etti - Son Dakika
Güncel

Ulaştırma Bakanı Bilgin'in Babaannesi Vefat Etti

Ulaştırma Bakanı Bilgin\'in Babaannesi Vefat Etti

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin’in 103 yaşında vefat eden babaannesi Lütfiye Bilgin son yolculuğuna uğurlandı.

11.09.2015 15:45

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin'in 103 yaşında vefat eden babaannesi Lütfiye Bilgin son yolculuğuna uğurlandı.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin'in babaannesi Lütfiye Bilgin, dün sabah Sakarya'daki oğlu Mevlüt Bilgin'in evinde yaşamını yitirdi. 4 çocuk annesi Bilgin'in cenazesi dün akşam Sivas'a getirilerek Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırıldı. Gece saatlerinde Sivas'a gelen Bakan Bilgin, bugün morgdan cenazeyi alarak Kangal ilçesinin Alacahan köyüne geldi. Lütfiye Bilgin'in cenaze namazı, Zeynep Hatun Mezarlığında kılındı. Namaza Sivas Valisi Alim Barut, AK Parti Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Çelik ve Sivas il protokol üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Bakan Bilgin, yaklaşık 15 gün önce Sakarya'daki amcası Mevlüt Bilgin ile Sivas'taki yengesi Rabia Bilgin'i kaybetmişti. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ulaştırma Bakanı Bilgin'in Babaannesi Vefat Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement