Van - Ayin Öncesi Verilen Konsere Büyük İlgi - Son Dakika
Güncel

Van - Ayin Öncesi Verilen Konsere Büyük İlgi

Van - Ayin Öncesi Verilen Konsere Büyük İlgi

Van'ın Gevaş İlçesi'nde Bulunan ve Adayla Aynı Adı Taşıyan Akdamar Adası'nda Yapılacak Ayin Öncesi, Dünyaca Ünlü Ermeni Asıllı Piyanist Şahan Arzruni'nin Verdiği Konser Büyük İlgi Gördü.

19.09.2010 01:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

VAN'ın Gevaş İlçesi'nde bulunan ve adayla aynı adı taşıyan Akdamar Adası'nda yapılacak ayin öncesi, dünyaca ünlü Ermeni asıllı piyanist Şahan Arzruni'nin verdiği konser büyük ilgi gördü.

Yüzüncü Yıl Üniversite'si Cengiz Andinç Kültür Merkezi'nde verilen konsere, Van Valisi Münir Karaloğlu, YYÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Ceylan, Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Nazım Altıntaş, Van Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper, Ermeni Patriği Ruhani Meclis Başkanı Başpiskopos Aram Ateşyan, çok sayıda Ermeni ve Türk vatandaşı katıldı. Şahan Arzruni'nin vediği ve konuk sanatçılar Keman sanatçısı Sevil Ulucan ve Kevork Tavityan'ın eşlik etti. Arzruni, ilk defa geldiği Van'ı çok beğendiğini belirterek VanGölü'ne de övgüler yağdırdı. İki bölümden oluşan konser büyük ilgi görürken, sanatçılar ayakta alkışlandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Van - Ayin Öncesi Verilen Konsere Büyük İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement