Yatağan - Tolga Çandar Hayır Dedi.. - Son Dakika
Güncel

Yatağan - Tolga Çandar Hayır Dedi..

Yatağan - Tolga Çandar Hayır Dedi..

Muğla Merkez İlçe'ye Bağlı Bayır Beldesi'nde Düzenlenen 11. Mermercilik ve Boğa Güreşi Festivali'nde Sahne Alan Türk Halk Müziği Sanatçısı Tolga Çandar, Hayranlarını Coşturdu. Çandar, Türkülerin Arasında Muğla Şivesiyle Yaptığı Esprileriyle İzleyicileri Bol Bol Güldürürken, Referandum İçin 'hayır' Dedi.

17.07.2010 19:55

MUĞLA Merkez İlçe'ye bağlı Bayır Beldesi'nde düzenlenen 11. Mermercilik ve Boğa Güreşi Festivali'nde sahne alan Türk Halk Müziği Sanatçısı Tolga Çandar, hayranlarını coşturdu. Çandar, türkülerin arasında Muğla şivesiyle yaptığı esprileriyle izleyicileri bol bol güldürürken, referandum için ''hayır' dedi.

Bayır 11. Mermercilik ve Boğa Güreşi Festivali, CHP Muğla Milletvekilleri Fevzi Topuz, Ali Arslan, CHP'li Belediye Başkanı Osman Gürün ve İl Genel Meclisi Başkanı Zeki Köylü'nün katılımıyla başladı. Adnan Menderes Stadyumu'nu dolduran yaklaşık 5 bin kişi Tolga Çandar ile keyifli dakikalar geçirdi. Alkışlar arasında sahneye çıkan Tolga Çandar'ın yanına gelen bir 4 yaşındaki bir minik hayranının elini öpüp alnına götürdü. Çardar, izleyenlerin gülüşmesi üzerine, ''Memlekette eli öpülecek büyük mü kaldı? Çocukların elleri en azından yolsuzluğa, hırsızlığa ve kana bulaşmamıştır, bu eller öpülmez mi?' dedi.

''12 EYLÜL'E KADAR 10 BİN DEFA HAYIR DERİM'

Muğla şivesiyle izleyicileriyle şakalaşıp espriler yapan sanatçı Tolga Çandar, ''Memleketimizi çok seviyoruz, şu yüzümüzdeki gülücüğü almaya çalışıyorlar. Anamızdan emdiğimiz sütü burnumuzdan getiriyorlar. İnancımızı ve enerjimizi kaybetmeyeceğiz. Hayır'lısı olsun, bakalım. Hayırlı hayırlı. Sanatçı milletine aslında çok iş düşüyor. Hadi bakalım hayırlı olsun. Ben bu lafı 12 Eylül'e kadar on bin defa söylerim artık. Çıktığım her yerde hayırlı olsun memlekete derim artık. Her şeyin bir günü var, bazıları hiç bitmeyecek sanıyor bu saltanatını, Sultan Süleyman'a bile kalmadı bu saltanat sana mı kalcak zannediyon. Ne sultanlar ne evliyalar gördük, sana mı kalcak. Hadi bakalım hayırlı olsun' dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yatağan - Tolga Çandar Hayır Dedi.. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement