Yurdun Batı Kesimleri Yağışlı Havanın Etkisine Girecek - Son Dakika
Güncel

Yurdun Batı Kesimleri Yağışlı Havanın Etkisine Girecek

Yurdun Batı Kesimleri Yağışlı Havanın Etkisine Girecek

Sıcaklık kuzey ve iç kesimlerde 2 ila 4 derece artarken, yurdun batı kesimleri yeni bir yağışlı havanın etkisine girecek.

16.10.2013 08:54  Güncelleme: 09:04

Sıcaklık kuzey ve iç kesimlerde 2 ila 4 derece artarken, yurdun batı kesimleri yeni bir yağışlı havanın etkisine girecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, öğle saatlerinden itibaren yurdun batı kesimleri yeni bir yağışlı havanın etkisine girecek. Marmara, Ege, Antalya, Göller Yöresi, Zonguldak, Bolu, Düzce, Bartın ve Eskişehir çevrelerinde görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, Çanakkale, Balıkesir, İzmir, Manisa, Aydın ve Muğla çevrelerinde kuvvetli olması tahmin ediliyor.

Sıcaklık kuzey ve iç kesimlerde 2 ila 4 derece artacak, rüzgar ise, genellikle güney ve batı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, öğle saatlerinden itibaren Kıyı Ege ile Marmara'nın batısında kuvvetli olarak esecek.

-YAĞIŞ UYARISI-

Yağışların; Çanakkale, Balıkesir, İzmir, Manisa, Aydın ve Muğla çevrelerinde kuvvetli olması beklenirken, Meteoroloji, ani sel, yerel su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

İSTANBUL: Parçalı ve çok bulutlu , öğle saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.(19)

ANKARA: Az bulutlu ve açık gece saatlerinde parçalı bulutlu. (21)

İZMİR: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olması bekleniyor. Yağışların il genelinde kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. (23)

ADANA: Az bulutlu ve açık.(29)

ANTALYA: Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.(26)

SAMSUN: Az bulutlu.(21)

ERZURUM: Az bulutlu geçecek.(17)

DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık.(28)

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren batısı ile zamanla bölge genelinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışlar; öğle saatlerinden itibaren Çanakkale ve Balıkesir çevrelerinde kuvvetli olacak.

EGE: Parçalı çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren Kuzey Ege kıyıları zamanla bölge geneli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Öğle saatlerinden itibaren yağışların İzmir'in kuzey ilçelerinde gece saatlerinden itibaren İzmir, Manisa, Aydın ve Muğla çevrelerinde kuvvetli olması öngörülüyor.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık zamanla batısı parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren Antalya ile Göller Yöresi sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık zamanla kuzeybatısı parçalı bulutlu gece saatlerinde Eskişehir çevreleri sağanak yağışlı.

BATI KARADENİZ: Parçalı bulutlu, akşam saatlerinden itibaren Zonguldak, Bartın, Düzce ve Bolu çevreleri sağanak yağışlı.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Az bulutlu, Doğu Karadeniz kıyılarının yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, güneydoğu kesimleri yer yer parçalı bulutlu.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Yurdun Batı Kesimleri Yağışlı Havanın Etkisine Girecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement