Yürüyüş Yapılan Her Yer Canlandı - Son Dakika
Güncel

Yürüyüş Yapılan Her Yer Canlandı

Yürüyüş Yapılan Her Yer Canlandı

Başkan Karaosmanoğlu ile sporseverlerin yürüyüş yaptığı her alan yeniden canlandı, cazibe merkezi oldu

22.11.2012 12:03  Güncelleme: 16:12

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile sporseverler, Çuhane Deresi mevkiinde yürüyüş yaptı. Bir yandan yürüyüş yapan, bir yandan da kurulması planlanan mesire alanıyla ilgili inceleme yapan Başkan Karaosmanoğlu, ''Yürüyüş yaptığımız her alanı yeniden keşfediyor, bu alanları halkımızın kullanımına açıyoruz'' dedi.

HEM YÜRÜYÜŞ, HEM İNCELEME

Başkan Karaosmanoğlu ile yürüyüş tutkunlarının, hafta sonundaki adresi Çuhane Deresi mevkiindeki yürüyüş parkuru oldu. Çok sayıda sporseverle birlikte yürüyüş yapan Başkan Karaosmanoğlu, ayrıca bölgede yapılması planlanan mesire alanıyla ilgili incelemelerde bulundu. Başkan Karaosmanoğlu, yürüyüşe katılan Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Cenan Turan'dan projeyle ilgili bilgi aldı.

ÇEVRE SAĞLIĞINA KATKI

Başkan Karaosmanoğlu'nun önderliğinde başlayan ve her geçen gün artan bir ilgiyle binlerce kişinin katılımıyla devam eden sağlıklı yaşam yürüyüşleri, hem Kocaeli halkının sağlığına, hem de çevre sağlığına katkıda bulunuyor. Çınarlıdere, Çenedere, Kaşkaldere, Cephanelik, Derince- Körfez sahilleri, Çayırova Kuştepe, Gebze Gaziler Dağı gibi alanlarda yapılan yürüyüşlerin ardından bu alanlara ayrı bir canlılık geldi.

CAZİBE MERKEZİ OLUYOR

Başkan Karaosmanoğlu ile sporseverlerin yürüyüş yaptığı her alan, kurulan mesire alanları, trakking alanları ve spor sahalarıyla cazibe merkezi haline geldi. ''Yürüyüşlerimiz sosyalleşmenin, tanışmanın ve kaynaşmanın yanı sıra hem halk sağlığına, hem de çevre sağlığına katkı sağlıyor'' diyen Başkan Karaosmanoğlu, ''Büyükşehir'in hizmet eli Kocaeli'nin her köşesine, en ücra noktalarına kadar ulaşıyor'' ifadesini kullandı. Yürüyüşte Başkan Karaosmanoğlu'na AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ile Başiskele Kaymakamı Ali Partal da eşlik etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yürüyüş Yapılan Her Yer Canlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement