1 Bebek 1 Fidan" Projesi - Son Dakika
Yerel

1 Bebek 1 Fidan" Projesi

Kandıra Belediyesi tarafından yürütülen "1 Bebek 1 Fidan" Projesi kapsamında 600 fidan dikildi.

26.12.2015 09:22

Kandıra Belediyesi tarafından yürütülen "1 Bebek 1 Fidan" Projesi kapsamında 600 fidan dikildi.

Kent Mesire Alanı Ihlamur Vadisi bölgesinde, Kaymakam İsmail Çiçek, Belediye Başkanı Ünal Köken, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Yılmaz, öğrenciler ve vatandaşlar tarafından 600 ıhlamur fidanı toprakla buluşturuldu.

Köken, burada yaptığı konuşmada, gençlerin daha sağlıklı, modern ve doğal koşullarda yaşamaları için bir dizi proje yürüttüklerini belirterek, "Bugün burada bir ilke daha imza atıyoruz, çocuklarımızın geleceğini düşündüğümüz projemizde çevreyi koruma anlayışımızı da katarak doğal çevrenin korunması ve sürdürülmesi için adımlar atıyoruz. Bu adımları daha da büyüteceğiz. Bizler gelişen ve değişen bir ilçe olmak için çabalamaya devam edeceğiz" ifadesini kullandı.

Ayrıca Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan adına da fidan dikildi.

Şu ana kadar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 12 bin fidanın toprakla buluşturulduğu Kent Mesire Alanı'nda, kır kahvesi, şelale, yürüyüş yolları ve antik tiyatro yapılması planlanıyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 1 Bebek 1 Fidan' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement