13 Mağazada "Dolara İnat, Güneş Gözlüklerine Yüzde 30 İndirim" - Son Dakika
Genel

13 Mağazada "Dolara İnat, Güneş Gözlüklerine Yüzde 30 İndirim"

13 mağazada "dolara inat, güneş gözlüklerine yüzde 30 indirim"ERZİNCAN - Erzincan'da Er Kerem isimli bir optik mağazası, Türkiye'ye ve Türk Lirası'na yapılan ekonomik baskıyı protesto etmek için dolarını bozdurup, fişini getirene güneş gözlüklerinde yüzde 30 indirim yapacağını duyurdu.

17.08.2018 14:02

13 mağazada "dolara inat, güneş gözlüklerine yüzde 30 indirim"

ERZİNCAN - Erzincan'da Er Kerem isimli bir optik mağazası, Türkiye'ye ve Türk Lirası'na yapılan ekonomik baskıyı protesto etmek için dolarını bozdurup, fişini getirene güneş gözlüklerinde yüzde 30 indirim yapacağını duyurdu.

Türkiye ile ABD arasında yaşanan kriz nedeniyle doların yükselmesi sonrası Türkiye genelinde 10 şehirde 13 optik mağaza sektöründe hizmet veren Er Kerem Optik, Türk Lirası'na sahip çıkıyor. Er Kerem isimli iş yerini sahibi Ertan Buyruk, iş yerinin camlarına astığı pankartlara "dolara inat, güneş gözlüklerinde yüzde 30 indirim" diye yazdı.

Er Kerem Optik İşletme sahibi Ertan Buyruk, ABD menşeili ürünleri mağazalarında satmama kararı aldığını belirterek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısına uyarak, bundan sonra yerli ve milli ürünlerin satışına yönelik hizmet vereceklerini kaydetti.

Ayrıca 100 dolar ve üzeri dolarını bozdurup, fişini getirene 10 şehirdeki tüm mağazalarında güneş gözlükleri üzerine yüzde 30 indirim yapılacağını ve mağazada bulunan ABD menşeili ürünleri ise üretici firmalara geri iade edeceğini söyledi.

13 Mağazada "Dolara İnat, Güneş Gözlüklerine Yüzde 30 İndirim"
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel 13 Mağazada 'Dolara İnat, Güneş Gözlüklerine Yüzde 30 İndirim' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement