15'li Torunları"Ndan Sınırları Korumak İçin Yeniden Askerlik Başvurusu - Son Dakika
Genel

15'li Torunları"Ndan Sınırları Korumak İçin Yeniden Askerlik Başvurusu

"15'li Torunları"ndan sınırları korumak için yeniden askerlik başvurusuİSTANBUL - Suriye sınırında son günlerde yaşanan askeri hareketlilikte, askerlere destek vermek isteyen bir grup vatandaş, Büyükçekmece Askerlik Şubesi'ne gelerek yeniden askere gitmek için başvuruda bulundu.

18.01.2018 15:11

"15'li Torunları"ndan sınırları korumak için yeniden askerlik başvurusu

İSTANBUL - Suriye sınırında son günlerde yaşanan askeri hareketlilikte, askerlere destek vermek isteyen bir grup vatandaş, Büyükçekmece Askerlik Şubesi'ne gelerek yeniden askere gitmek için başvuruda bulundu.

Esenyurt Tokat Dernekler Federasyonu 15'li Torunları Gençliği üyesi Erdoğan Karaca, Kemal Yıldız, Berkay Aymak, Tayyip Güzel, Recep Emir Özen ve Saffet Gümüş, Büyükçekmece Askerlik Şubesi'ne gelerek yeniden askere gitmek üzere başvuruda bulundu. Grup, gerekçe olarak ise son günlerde Suriye sınırında Amerika Birleşik Devletleri destekli terör örgütü PKK'ya bağlı unsurların yeni bir devlet kurmasını engellemek olduklarını söylediler. Dilekçelerini şubeye teslim eden 15'li Torunları adına Saffet Gümüş bir açıklama yaptı. Gümüş yaptığı açıklamada Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe'nin de kendilerine desteklerinden dolayı teşekkür ettiklerini ifade ederek, "Türkiye Cumhuriyeti sınırlarımızı tehdit eden Suriye'de Amerika'nın desteğiyle PKK terör örgütü oluşturmaya çalışan bu örgütleri bertaraf etmek için ve sınır güvenliğimizi koruyan askerlerimize polislerimize destek amacıyla gönüllü olarak tekrar askere gitmek için Büyükçekmece Askerlik Şubesi'ne destekte bulunuyoruz. 1915'te dedelerimiz nasıl ki vatanı korumak için 15-16 yaşında gitmişse bizde onların torunları olarak canı gönülden askerlerimiz ile beraber şu an vatanımızı bayrağımız korumak için askerliğe başvuru yapacağız. Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın gönüllü askerleriyiz" dedi.

15\'li Torunları"Ndan Sınırları Korumak İçin Yeniden Askerlik Başvurusu
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel 15'li Torunları'Ndan Sınırları Korumak İçin Yeniden Askerlik Başvurusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement