15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü - Son Dakika
Güncel

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

Mersin'in Tarsus ve Gülnar ilçesinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında program düzenlendi.

15.07.2018 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Tarsus ve Gülnar ilçesinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında program düzenlendi.

Tarsus ilçesinde düzenlenen programa Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Selim Onaran, Jandarma Komutanı Binbaşı Burak Demirtaş, Belediye Başkan Vekili Ali Şimşek, AK Parti Tarsus İlçe Başkanı İbrahim Gül, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kalaycı, şehit yakınları ile vatandaşlar katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dua edilmesin ardından protokol üyeleri şehitlerin kabirlerine karanfil bıraktı. Kaymakam Ünal, şehit aileleriyle sohbet etti.

Daha sonra 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Şehitishak Mahallesi'ndeki Lütfiye Ercan Cami'nde mevlit programı düzenlendi. Okunan mevlitin ardından, tüm şehitler için dua edildi.

Gülnar

Gülnar ilçesinde de şehitlikte program düzenlendi.

Şehitlikte Kur'an-ı Kerim okunması ve dua edilmesinin ardından şehit kabirleri ziyaret edildi.

Programa Kaymakam Ekrem Güngör, Belediye Başkanı Ahmet Günel, AK Parti Gülnar İlçe Başkanı Tevfik Kalemci, askeri erkan, kurum amirleri ve şehit yakınları katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement