18 yaşındaki genç, eğitim gördüğü Üniversitede intihar etti - Son Dakika
3.Sayfa

18 yaşındaki genç, eğitim gördüğü Üniversitede intihar etti

Denizli'de bir süredir psikolojik destek alan üniversite öğrencisi, doktorundan çıktıktan sonra okuduğu üniversitenin fakülte binasına giderek kendini 4. kattan aşağıya attı. Kanlar için kalan 18 yaşındaki genç, kaldırıldığı hastaneye yaşamını yitirdi.

08.12.2021 17:15  Güncelleme: 01:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pamukkale ilçesi Çamlaraltı Mahallesinde bir süredir psikolojik destek alan ve 2 ayda bir Nöroloji Bölümünde kontrol muayenesi yapılan Mehmet Enes P. (18), destek tedavisinden çıktıktan 1 saat sonra okuduğu Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Eğitim Fakültesi'ne gitti.

Doktordan çıkan 18 yaşındaki genç okuduğu üniversitede intihar etti

DÖRDÜNCÜ KATTAN AŞAĞIYA ATLADI

Burada 4. kata çıkan Mehmet Enes P., öğrencilerin gözü önünde kendini boşluğu bıraktı. Apar topar aşağıya inen öğrenciler, kanlar içinde kalan Mehmet Enes P'ye müdahale ederken, olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlık görevlileri Mehmet Enes P.'yi, yapılan ilk müdahalenin ardından Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırdı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Mehmet Enes P., doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

Doktordan çıkan 18 yaşındaki genç okuduğu üniversitede intihar etti

FAKÜLTEYE GİRİŞLER YASAKLANDI

Bölgeye giden Olay Yeri İnceleme ekipleri, çalışmalarını gerçekleştirirken, bir süre fakülteye girişler yasaklandı. Kaldırıldığı hastanede kurtarılamayan gencin acılı ailesi hastane önünde gözyaşları döktü.

18 yaşındaki genç, eğitim gördüğü Üniversitede intihar etti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa 18 yaşındaki genç, eğitim gördüğü Üniversitede intihar etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement