2012 Taksim'de Coşkuyla Karşılandı - Son Dakika
Güncel

2012 Taksim'de Coşkuyla Karşılandı

2012 Taksim\'de Coşkuyla Karşılandı

*2012'yi Taksim Meydanı'nda karşılayan İstanbullular çoşkuyla karşıladı.*Taksim'de yeni yıla girerken, arap ülkelerinden gelen turistlerin, yoğunluğu dikkat çekti.

01.01.2012 04:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

*2012'yi Taksim Meydanı'nda karşılayan İstanbullular çoşkuyla karşıladı.

*Taksim'de yeni yıla girerken, arap ülkelerinden gelen turistlerin, yoğunluğu dikkat çekti.

Haber-Kamera: Selahattin GÜNDAY - İbrahim AKTÜRK - Ali TİNBEK - Habip ATAM İstanbulDHA

2012'yi Taksim Meydanı'nda karşılayan İstanbullular çoşkuyla karşıladı. Akşam saatlerinden itibaren meydanı doldurmaya başlayan binlerce kişi, yağmura aldırmadan hep beraber geri sayarak yeni yıla girdi. Günler öncesinden ışıklarla süslenen Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi'nde ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri alınırken, haftasonu kalabalığına yılbaşı yoğunluğu da eklendi. Trafiğe açık tutulan Taksim Meydanı'ndaki vatandaşlar, Cumhuriyet Anıtıçevresinde toplanıp, yeni yıla hep birlikte geri sayım yaparak girdi. Saatler 00.00'ı gösterdiğinde gerçekleştirilen havai fişek gösterisiyle İstanbullular 2012'ye eğlenceli bir şekilde girdi. Anıta çıkan bazı vatandaşlar slogan atarken, bazı gençler de halay çekti. Taksim'deki eğlence mekanları tamamen dolarken, turistler de yeni yıl coşkusuna katıldı.

TAKSİM'DE ARAP BAHARI

Taksim'de yeni yıla girerken, arap ülkelerinden gelen turistlerin, yoğunluğu dikkat çekti. Sabah saatlerine kadar Taksim'de eğlenen Arap turistler kendi dillerinde şarkılar söyleyerek eğlendi. Yılbaşı eğlencelerinin en yoğun yaşandığı Taksim'de yeni yıla girerken Arap turistlerin yoğunluğu dikkat çekti. Taksim Meydanı'nda kendi dillerinde şarkılar söyleyen turistler, Lübnan bayrağı da açtı. Libya, Lübnan, Irak, Suriye diye bağıran turistlere Türk vatanaşları da eşlik etti. Türkiye'de yaşayan Libyalı bir grup da Taksim'de Libya ve Türk bayrakları açarak, birlikte yeni yılı kutladılar.

\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

-Libyalı grubun yılbaşını kutlaması

-Arapların görüntüsü

-Taksim'de eğlenen Araplar

-Lübnan bayrağı açarken

-Arapların eğlenmesi

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 2012 Taksim'de Coşkuyla Karşılandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement