23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika
Politika

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

22.04.2018 15:44

Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Özbalcı, mesajında, bugünün 98 yıl önce bağımsız Türk devletinin temellerinin atıldığı ve halkın kendi geleceğine, kendisinin el koyduğu gün olduğunu belirtti.

Milli mücadeleye önderlik eden ruh ile açılan TBMM'nin, kurulduğu andan bugüne kadar geçen süre içinde devletin, cumhuriyetin ve demokrasinin en büyük teminatı olduğunu ifade eden Özbalcı, şunları kaydetti:

"Meclisimizin kurulmasıyla Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, bugün tüm dünya çocukları tarafından büyük bir coşkuyla kutlanmaktadır. Bu bayram, Türkiye Cumhuriyeti'nin gelecek nesillere verdiği değerin ve duyduğu güvenin bir göstergesidir. Dünyada çocuklara armağan edilmiş ilk ve tek bayram olan bu günde, kalplerindeki masumiyet, gözlerindeki ışık ile bugünümüzü ve yarınımızı aydınlatan çocuklarımızın, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir şekilde büyümelerini Rabbimden niyaz eder, sevgi dolu yürekleri, gülen yüzleriyle geleceğin Türkiye'sini emanet edeceğimiz tüm çocuklarımızın ve dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlarım."

Kaynak: AA

Son Dakika Politika 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement