23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika
Güncel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Bilecik'in Pazaryeri ve Gölpazarı ilçelerinde kutlandı.

23.04.2018 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Bilecik'in Pazaryeri ve Gölpazarı ilçelerinde kutlandı.

Pazaryeri Hükümet Konağı önünde gerçekleşen resmi törene Kaymakam Bayram Sağır, Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Köroğlu, daire ve okul müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve öğrenciler katıldı.

Törende, İlçe Milli Eğitim Müdürü Köroğlu'nun Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.

Beşeylül İlkokulu'ndaki kutlamalar Kaymakam Sağır, Belediye Başkanı Yalçın'ın öğrencilerin bayramını kutlamasıyla devam etti.

Tören, öğrenciler tarafından şiir okunması, öğrencilerin hazırladığı gösterileri sunması ve yarışmalarda dereceye girenlere ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.

Gölpazarı

Gölpazarı ilçesinde Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başlayan kutlamalara, Kaymakam Kadir Duman, Belediye Başkanı Vedat Kazıcı, Milli Eğitim Müdürü Turgut Akagündüz, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri ve öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.

Spor salonunda devam eden törenlerde, şiirlerin okunması, İsmail Kara Anaokulu, Gazimihal ve Cengiztopel ilk ve ortaokul öğrencilerinin halk oyunları ekibi gösterisinin ardından, şiir, masa tenisi, voleybol ve futbol takımlarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile sona erdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement