24 Saat Temizlik" Sergisi - Son Dakika
Yerel

24 Saat Temizlik" Sergisi

24 Saat Temizlik" Sergisi

Mersin’in Tarsus ilçesinde ressam ve Fotoğraf sanatçısı Mehmet Karaçor Fotoğraf Atölyesi’nin hazırladığı ve Tarsus Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün çalışmalarının yer aldığı “24 Saat Temizlik” adlı fotoğraf sergisi açıldı.

04.12.2015 12:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Tarsus ilçesinde ressam ve Fotoğraf sanatçısı Mehmet Karaçor Fotoğraf Atölyesi'nin hazırladığı ve Tarsus Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün çalışmalarının yer aldığı "24 Saat Temizlik" adlı fotoğraf sergisi açıldı.

Mehmet Bal Sanat Galerisi'nde Tarsus Belediyesi'nin katkılarıyla hazırlanan fotoğraf sergisinin açılışı Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Tarsus Kaymakamı Bekir Atmaca, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, oda ve dernek başkanlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Açılışı konuşmasını yapan ressam ve fotoğraf sanatçısı Mehmet Karaçor, amaçlarının yapılan işe saygının artırılması olduğunu söyledi. Karaçor, "Bu çalışmaların amacı halkımızın temizlik işleri çalışanlarının emeklerinin farkına varmaları ve çevre temizlik bilincine ulaşmalarını yardımcı olmaktır. Bu fotoğraf sergisi çalışması sonucunda emeğinin farkına varılmayan belediye personelinin emeklerine ve kişiliklerine saygı duyulmasını amaçladık" dedi.

2,5 yıl süren ve Mehmet Karaçor, Fikriye Yıldırım, Abdullah Toker, Yayla Fahriye Diren, Dr. Hatice Arıkan ve Arif Atlı'nın objektifinden yansıyan binlerce fotoğraftan sadece 52 fotoğraf sergilendi.

Serginin 16 Aralık 2015 tarihine kadar açık kalacağı bildirildi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 24 Saat Temizlik' Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement