7'den 70'e Herkesin Gözdesi - Son Dakika
Güncel

7'den 70'e Herkesin Gözdesi

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli Gümüşçayı'nda 38 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Masal Ormanı Parkı, ilçedeki çocukların olduğu kadar aile büyüklerinin de gözdesi oldu.

04.06.2018 14:42  Güncelleme: 14:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlçeye yeni bir renk getiren dev projede çocuklar masal kahramanları, eğlence duvarı, oyun grupları, adrenalin parkuru gibi birçok donatı alanlarında gönüllerince eğlenirken aile büyükleri de kafe, bisiklet yolu, koşu parkuru ve açık spor alanlarında keyifle zaman geçiriyor.

Rengârenk peyzaj uygulaması, masal kahramanlarının yanı sıra her yaş grubuna ait oyun grupları, eğlence duvarı ve eğitsel masallar, çeşitli etkinlik alanları, adrenalin parkuru, bisiklet yolu, koşu parkuru, açık spor alanlarıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Salihli'ye kazandırdığı Masal Ormanı Parkı ilçe sakinlerinin yeni buluşma noktası oldu. Yaz aylarını da fırsat bilen Salihliler bu eşsiz projede çocuklarıyla birlikte keyifle zaman geçiriyorlar.

Eşsiz bir alan

İlçeye kazandırılan bu eşsiz alan nedeniyle mutluluğunu dile getiren vatandaşlar Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda 'ya teşekkür etti.Yeşilin hâkim olduğu projede vatandaşlar sosyal alan bakımından önemli bir eksikliğin bu projeyle giderildiğini de belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 7'den 70'e Herkesin Gözdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement