7 Kişiye Mezar Olan Kamyonete 51 Kişi Bindirmişler - Son Dakika
Güncel

7 Kişiye Mezar Olan Kamyonete 51 Kişi Bindirmişler

7 Kişiye Mezar Olan Kamyonete 51 Kişi Bindirmişler

Hatay'da inşaat işçilerini taşıyan kamyonetin kaza yapması sonucu meydana gelen kazada ölenlerin sayısı 7'ye yükseldi.

11.09.2015 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay'da inşaat işçilerini taşıyan kamyonetin kaza yapması sonucu meydana gelen kazada ölenlerin sayısı 7'ye yükseldi. 6'sı Suriyeli 7 işçinin yanısıra 6'sı ağır 38 kişi de yaralandı. Kaza anında tamamına yakını kasasında olmak üzere kamyonette 51 kişinin olduğu ortaya çıktı.

İskenderun İlçesi'ndeki bir inşaat çalışan işçileri taşıyan ve sürücüsü belirlenemeyen 31 AVK 53 plakalı kamyonet, dün saat 18.00 sıralarında merkez Antakya İlçesi'nin Narlıca Mahallesi'ndeki kavşağa gelince lastiğinin patlaması sonucu kontrolden çıktı. Tamamına yakını kasasında olmak üzere 51 kişinin bulunduğu kamyonet, taklalar atarak boş araziye ters düşerken, işçilerin bazıları kamyonetin altında kaldı bazıları da etrafa savruldu.

CAN PAZARI YAŞANDI

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ile polis ve kurtarma ekibi sevk edildi. Kazanın ardından çevredeki vatandaşlar da olay yerine giderek hurdaya dönen kamyoneti ters çevirip altındaki ölü ve yaralı işçilere ulaştı. Tam bir can pazarının yaşandığı kaza sonrası çevrede toplanan kalabalık nedeniyle ambulanslar olay yerine gelmekte zorlandı.

7 ÖLÜ, 38 YARALI

Kamyonette bulunan 51 kişiden 6'sı kazayı yara almadan atlattı. Kazada 24 yaşındaki Ahmet Öksüz ile Suriyeliler Muhammed El Ahmed (19), Ömer Hasan (21), Usayd Hasan (24), Ali Çite (14), Beşar Çite (30) ile ismi öğrenilemeyen bir kişi daha olmak üzere 7 iççi, yaşamını yitirdi, 38 işçi de yaralandı. Ambulanslarla hastanelere götürülen ve 28'si Suriyeli olan yaralılardan 6'sının da sağlık durumun ağır olduğu ve bu nedenle de ölü sayısın artmasından endişe edildiği bildirildi.

CENAZELERİN 3'Ü SURİYE'YE GÖNDERİLDİ

Ölen işçilerden Ahmet Öksüz, Tanışma Mahallesi'nde kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi. Öksüz'ün 4 ay önce evlendiği ve eşinin de 3 aylık hamile olduğu belirtildi. Suriyelinin cenazelerinin 3'ü ise ise yakınları tarafından alınarak Reyhanlı İlçesi'ndeki Cilvegözü Sınır Kapısı'ndan ülkelerine götürüldü. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 7 Kişiye Mezar Olan Kamyonete 51 Kişi Bindirmişler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement