8 Mart Dünya Kadınlar Günü - Son Dakika
Yerel

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, Mersin Girişimci İşadamları Derneği (GİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Alper Gürsoy ve Türkiye-Irak Sanayici ve İşadamları Derneği (TISİAD) Başkan Yardımcısı Cavidan Demirağ, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü...

08.03.2013 15:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, Mersin Girişimci İşadamları Derneği (GİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Alper Gürsoy ve Türkiye-Irak Sanayici ve İşadamları Derneği (TISİAD) Başkan Yardımcısı Cavidan Demirağ, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

Uzun, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti olarak kadına karşı şiddetin önlenmesi, kadınların çalışma hayatına girmesi, siyasete katılması ve eğitim imkanlarının arttırılması için birçok önemli projeyi hayata geçirdiklerini ifade etti.

Kadınların kültürel, ekonomik ve siyasi hayatta hak ettikleri yer aldığı bir dünya temennisinde bulunan Uzun, doğumdan ölüme kadar hayatın her anında kadınların varlıklarının hissedildiğini kaydetti.

GİAD Yönetim Kurulu Başkanı Gürsoy ise, toplumların refah seviyelerini artırmak, yarınlara umutla bakmalarına olanak sağlamak için kadınların sosyal, kültürel, siyasal ve ekonomik anlamda hayata katılmalarını sağlamaktan geçtiğini belirtti.

TISİAD Başkan Yardımcısı Demirağ da, kadınların eğitim, ekonomi, siyaset ve toplumsal hayatın her alanına aktif olarak katılımı için daha yapılacak çok işin olduğunu kaydetti.

Muhabir: Mustafa Çiftçi

Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar - MERSİN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 8 Mart Dünya Kadınlar Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement