Milli Takıma, Gökhan Akkan'ın yerine Altay Bayındır çağrıldı! - Son Dakika
Spor

Milli Takıma, Gökhan Akkan'ın yerine Altay Bayındır çağrıldı!

A Milli Takım aday kadrosunda bulunan ancak sakatlığını atlatamayan Gökhan Akkan kadrodan çıkarıldı. Bu oyuncunun yerine Fenerbahçe forması giyen Altay Bayındır kadroya dahil edildi.

11.11.2019 16:48  Güncelleme: 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzlanda ve Andorra ile oynayacağı EURO 2020 Eleme maçları için İstanbul'da kampa giren A Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosunda değişikliğe gidildi. Çaykur Rizespor kalecisi Gökhan Akkan'a yapılan detaylı tetkik ve muayenelerin ardından, kulüp takımında ayak bileğinden yaşamış olduğu sakatlığın milli takım maçlarına kadar düzelmeyeceği anlaşıldığından, futbolcu aday kadrodan çıkarıldı. Kadroya Gökhan'ın yerine Ümit Milli Takım'ın ve Fenerbahçe'nin kalesini koruyan Altay Bayındır dahil edildi.

Milli Takıma, Gökhan Akkan'ın yerine Altay Bayındır çağrıldı!

ŞENOL GÜNEŞ AÇIKLAMIŞTI

Şenol Güneş, bugün düzenlenen basın toplantısında "Sinan geldi bugün, diğer 4 arkadaşımız da bugün dahil olacak. Avrupa'dan gelen oyuncularımızla takım tamamlanacak. Kalecimiz Gökhan'ın sakatlığı var ve İrfan Can'ın da aynı şekilde sakatlığı var. Diğer oyuncularımızı değerlendireceğiz. 28 oyuncudan 2 isim çıkacak. Altay bizimle birlikte olacak." demişti.

Milli Takıma, Gökhan Akkan'ın yerine Altay Bayındır çağrıldı!

MÜCADELEYİ ANTHONY TAYLOR YÖNETECEK

Öte yandan A Milli Futbol Takımı'nın, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu'nda İzlanda ile Türk Telekom Stadyumu'nda oynayacağı maçı İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Anthony Taylor yönetecek.

Milli Takıma, Gökhan Akkan\'ın yerine Altay Bayındır çağrıldı!
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Milli Takıma, Gökhan Akkan'ın yerine Altay Bayındır çağrıldı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement